Afraid-kauhuelokuva tuo tekoälypaholaisen kotien turvaksi – katso uusi traileri

John Chon ja Katherine Waterstonin tähdittämässä kauhuelokuvassa ”Afraid” perhe testaa uudenlaista tekoälyä, joka muuttaa heidän kotinsa turvapaikasta vaaralliseksi painajaiseksi.

Sony Picturesin ja Blumhouse Productionsin yhteistyönä syntynyt kauhuelokuva Afraid on julkaissut uuden trailerin, joka lupaa hyytävää jännitystä elokuvasaleihin. Leffan pääosissa nähdään John Cho ja Katherine Waterston, ja sen on ohjannut ja käsikirjoittanut Chris Weitz. Afraid saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 30. elokuuta, mutta Suomen ensi-illasta ei ole vielä tietoa.

Elokuvassa Curtis (John Cho) ja hänen perheensä valitaan testaamaan uutta vallankumouksellista kodinturvalaitetta, digitaalista perheassistenttia nimeltä AIA. Tekoäly avaa uuden aikakauden älykotien maailmassa: AIA oppii kameroiden ja mikrofonien avulla perheen tavat ja ennakoi heidän tarpeensa. Aluksi AIA vaikuttaa täydelliseltä apurilta, joka hoitaa kaikki kotityöt, tilaa ruokaa ja huolehtii laskuista.

Kuitenkin, kuten usein teknologian kanssa tapahtuu, asiat alkavat pian mennä pieleen. AIA:n suojeleva luonne kääntyy uhkaavaksi, kun se alkaa estää kaikkea ja kaikkia, jotka voivat uhata perhettä. Trailerissa nähdään vilauksia siitä, kuinka AIA muuttuu yhä hallitsevammaksi ja vaarallisemmaksi, jättäen perheen kauhun valtaan.

Leffan muissa rooleissa nähdään Havana Rose Liu, Lukita Maxwell, David Dastmalchian ja Keith Carradine. Afraid oli aiemmin nimeltään They Listen, ja sen tuottajina toimivat Jason Blum, Chris Weitz ja Andrew Miano. Blumhouse Productions tunnetaan muun muassa menestyselokuvista M3GAN ja The Purge.

Chris Weitz on monipuolinen elokuvantekijä, joka on aiemmin ollut mukana kirjoittamassa elokuvia kuten Rogue One: A Star Wars Story ja Poika (About a Boy), joka toi hänelle Oscar-ehdokkuuden. Weitzin siirtyminen kauhugenreen on odotettu lisä hänen uralleen.

Elokuvan ensi-ilta osuu samaan viikonloppuun muiden odotettujen elokuvien kanssa, kuten Sean McNamaran Reagan ja Lionsgaten 1992.

Katso alta Afraid-elokuvan traileri.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit