Amazon Prime Video vahvisti Fallout-sarjan toisen tuotantokauden

Vain viikko ensi-iltansa jälkeen Amazon Prime Videon uusi hittisarja Fallout on vahvistanut saavansa jatkoa toisen kauden muodossa.

Amazon Prime Video ilmoitti virallisesti uudistavansa suositun Fallout-sarjansa toiselle kaudelle. Sarja, joka perustuu samannimiseen videopelisarjaan, on saavuttanut merkittävän suosion heti ensimmäisen kauden jälkeen. Kehittäjät ja päätuottajat Geneva Robertson-Dworet ja Graham Wagner sekä tuottajat Jonathan Nolan ja Lisa Joy Kilter Filmsista jatkavat toisen kauden vetäjinä.

Fallout sijoittuu 200 vuotta ydinkatastrofin jälkeiseen maailmaan, jossa luksuselämään tottuneet ihmisyhteisöt palaavat säteilytettyyn maailmaan ja kohtaavat odottamattoman ja monimutkaisen todellisuuden. Sarjan ensiesitys viikko sitten räjäytti katsojaluvut, tehden siitä yhden Prime Videon kaikkien aikojen katsotuimmista sarjoista.

Uusi kausi saa $25 miljoonan verohelpotuksen siirtyessään kuvauksiltaan Kaliforniaan. Jennifer Salke, Amazon MGM Studiosin johtaja, hehkutti sarjan menestystä ja kiitti Fallout-tiimiä, johon kuuluvat myös Todd Howard Bethesda Game Studiosista ja James Altman Bethesda Softworksista.

Kriitikoiden ylistämä sarja on saanut 94% hyväksyntäarvion Rotten Tomatoes -sivustolla. Sarjan odotetaan jatkavan samaa erikoista ja viihdyttävää linjaa, joka on tuonut uusia faneja pelisarjalle ja ylittänyt vanhojen fanien odotukset.

Ella Purnell, Aaron Moten, Walton Goggins ja Kyle MacLachlan palaavat näyttelemään sarjan päärooleissa, mikä luo vahvan pohjan odotetulle jatkolle.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit