Amazon Primen Fallout-sarja julkaistiin yllättäen päivää aikaisemmin

Fallout-sarja, joka perustuu suosittuun videopelisarjaan, saapui Prime Videoon ennakoitua aikaisemmin, tarjoten katsojille pääsyn post-apokalyptiseen maailmaan.

Amazon Studios yllätti Fallout-sarjan fanit julkaisemalla koko kahdeksanosaisen TV-sarjan päivää etuajassa. Alun perin 12. huhtikuuta ensi-iltansa saamaan sarjaan oli jo kerran aikaistettu, mutta nyt jaksoja on päässyt katsomaan jo 10. huhtikuuta alkaen (Suomessa 11. huhtikuuta).

Fallout, joka pohjautuu yhteen kaikkien aikojen arvostetuimmista videopelisarjoista, esittelee maailman, jossa yhteiskunnan jäänteet kamppailevat eloonjäämisestä kaksi sataa vuotta ydintuhon jälkeen. Sarjan tuotannosta vastaa Amazon Studios yhdessä Kilter Filmsin kanssa, ja sen ensimmäiset kolme jaksoa on ohjannut Jonathan Nolan, tunnettu myös sarjoista kuten The Boys ja Invincible.

Näyttelijä Walton Goggins, joka näyttelee sarjassa Ghoul-hahmoa, ilmoitti uutisen sarjan viimeisimmässä mainoksessa, joka esitettiin NCAA:n miesten koripallon mestaruuspelin yhteydessä. Sarjan ensimmäinen jakso esitetään ilmaiseksi Twitch-alustalla, jonka Amazon omistaa, ja sen jälkeen kaikki jaksot ovat katsottavissa yksinoikeudella Prime Videossa yli 240 maassa ja alueella.

Amazonin päätös julkaista sarja etuajassa on osoitus yhtiön halusta kiittää sarjan faneja heidän tuestaan. Vaikka ennenaikainen julkaisu saattaa aiheuttaa suunnitelmiin muutoksia niille, jotka olivat varanneet aikaa sarjan katsomiseen, yllätys on otettu vastaan innostuneesti. Sarjan odotetaan saavan jatkokauden, mikä entisestään vahvistaa sen asemaa katsojien keskuudessa.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit