Arcane-sarja päättyy toiseen kauteen – katso uusi teaser-traileri

Netflix ja Riot Games ovat julkistaneet Arcane-sarjan toisen ja viimeisen kauden teaser-trailerin ja uusia kuvia. Sarjan luojat Christian Linke ja Alex Yee vahvistavat, että Arcane päättyy tähän kauteen, mutta lisää tarinoita Runeterran maailmasta on tulossa.

Netflix ja Riot Games ovat julkaisseet teaser-trailerin ja uusia kuvia Arcane-sarjan toisesta ja viimeisestä kaudesta. Sarjan luojat Christian Linke ja Alex Yee ovat vahvistaneet, että palkitun sarjan kausi jää viimeiseksi. Toisen kauden ensi-ilta on marraskuussa Netflixissä.

Arcane-sarja, joka perustuu Riot Gamesin suosittuun League of Legends -peliin, kertoo mestarien Vi ja Jinx alkuperäistä. He joutuvat keskelle valtataistelua utopistisen Piltoverin ja alistetun Zaunin kaupunkien välillä. Viimeisessä luvussa Jinxin hyökkäys neuvoston kimppuun kärjistää konfliktia entisestään.

”Arcane on vasta alku suuremmalle tarinankerronnan matkallemme yhteistyössä upean Fortiche-animaatiostudion kanssa,” sanoi Christian Linke League Dev Update -lähetyksessä. ”Alusta alkaen, kun aloimme työskennellä tämän projektin parissa, meillä oli hyvin tarkka loppu mielessä, mikä tarkoittaa, että Arcanen tarina päättyy tähän toiseen kauteen. Mutta Arcane on vain ensimmäinen monista tarinoista, joita haluamme kertoa Runeterrassa.”

Sarjan äänirooleissa ovat Hailee Steinfeld (Vi), Annie-palkinnon voittaja Ella Purnell (Jinx), Katie Leung (Caitlyn), Reed Shannon (Ekko), Amirah Vann (Sevika), Mick Wingert (Heimerdinger), Ellen Thomas (Ambessa) ja Brett Tucker (Singed) sekä muita, jotka ilmoitetaan myöhemmin.

Ensimmäinen kausi vahvisti Netflixin aseman pelisarjojen animaatioversioiden kärjessä. Se sai ylistystä ympäri maailmaa ja voitti neljä Primetime Emmy -palkintoa vuonna 2022, mukaan lukien Parhaan animaatio-ohjelman palkinnon – ensimmäisenä suoratoistopalveluna tässä kategoriassa. Sarja voitti myös yhdeksän Annie-palkintoa, mukaan lukien Parhaan TV/Media-ohjelman, Parhaan käsikirjoituksen ja Parhaan ääniroolisuorituksen (Ella Purnell). Sarja sai tunnustusta myös peliyhteisössä voittamalla Best Adaptation -palkinnon The Game Awards -tapahtumassa vuonna 2022. Lisäksi Arcanen albumi oli ehdolla vuoden 2022 Billboard Music Award -palkinnoksi parhaasta soundtrackista.

Katso alta virallinen teaser trailer -video.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit