Uusi avaruusseikkailu Astro Bot saapuu PlayStation 5:lle

Sony ja Team Asobi ovat julkistaneet odotetun uuden Astro Bot -pelin, joka saapuu PlayStation 5:lle perjantaina 6. syyskuuta. Peli vie pelaajat kuuden galaksin ja yli 80 tason läpi, täynnä uusia kykyjä ja ikonisia PlayStation-hahmoja.

Sony Interactive Entertainment ja Team Asobi ovat ilmoittaneet uuden Astro Bot -pelin saapumisesta PlayStation 5:lle perjantaina 6. syyskuuta. Uutinen julkistettiin Sony State of Play -esittelyssä muiden uusien pelien uutisoinnin ohella. Kyseessä on Team Asobin kunnianhimoisin projekti tähän mennessä, ja se tuo mukanaan täysin uuden avaruusseikkailun.

Uusia kykyjä ja ikimuistoisia cameoita

Uudessa Astro Bot -pelissä pelaajat pääsevät tutkimaan kuutta galaksia ja yli 80 tasoa, joissa seikkaillaan erilaisilla planeetoilla, kuten metsissä, rannoilla, tulivuorilla ja jättimäisissä tiimalaseissa. Astrolla on käytössään 15 uutta kykyä, jotka hyödyntävät DualSense-ohjaimen ominaisuuksia, kuten haptista palautetta ja adaptiivisia liipaisimia.

Astro Botin uudessa seikkailussa nähdään yli 150 ikonista PlayStation-hahmojen inspiroimaa cameo-roolia. Näihin kuuluvat muun muassa Aloy, Kratos ja Nate Drake. Pelaajat voivat myös kerätä kolikoita ja käyttää niitä Gatcha Labissa ilman mikromaksuja.

Pelin tarina ja ominaisuudet

Pelin tarina käynnistyy, kun Astron pitkäaikainen vihollinen hyökkää PS5-emoalukseen hajottaen sen miehistön ympäri avaruutta ja sekoittaen sen johdot. Astro lähtee pelastamaan miehistöään ja korjaamaan alusta. Pelaajat pääsevät sukeltamaan, heilahtelemaan ja iskemään rakettien avulla edetäkseen pelissä.

Astro Bot on yksinpeli, joka on pelattavissa vain PlayStation 5:lla. Pelissä ei ole mikromaksuja, ja se tarjoaa yli neljä kertaa enemmän maailmoja kuin edelliset pelit, tarjoten yhteensä 300 pelastettavaa bottia ja kymmeniä uusia kykyjä.

Julkaisupäivä ja ennakkotilaukset

Astro Bot julkaistaan perjantaina 6. syyskuuta 2024, ja ennakkotilaukset alkavat perjantaina 7. kesäkuuta. Peli on saatavilla PlayStation Storesta, ja se tukee PS5:n DualSense-ohjaimen värinätoimintoja ja liipaisintehosteita.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit