Batman 2 myöhästyy – James Gunnin DCU etusijalle

Elokuvan siirto vuodella eteenpäin antaa Gunnin omille DCU-elokuville tilaa.

Robert Pattinsonin tähdittämän The Batmanin menestyksen jälkeen sen jatko-osa The Batman – Part II vahvistettiin nopeasti, mutta julkaisua lykättiin jälleen, tällä kertaa yli kahden vuoden päähän. Warner Brosin päätös liittyy James Gunnin DC Universe -projektin priorisointiin.

Alun perin suunniteltu The Batman -elokuvan jatko-osa on nyt aikataulutettu lokakuulle 2026.

Vaikka jatko-osan viivästyminen on monelle pettymys, kyseessä saattaa silti olla hyviä uutisia James Gunnin Superman-reboottia odottaville. Nyt DCU:n elokuvien aloituslautasella on hieman enemmän tilaa hengittää, ilman että satunnaiset katsojat ovat heti hämmentyneitä siitä, liittyykö elokuva millään tavalla Robert Pattinsonin Batman-elokuvaan.

The Batman (2022) (C) Warner Bros Studios 2022

Jos Gunn pysyy alkuperäisissä suunnitelmissaan, The Batman – Part II:n viivästys näyttäisi vaikuttavan myös merkittävästi DCU:n omaan Batman-elokuvaan, The Brave and the Boldiin. Aiemmin tänä vuonna DC Studiosin johtajat James Gunn sekä Peter Safran kertoivat, että Robert Pattinsonin jatko-osa, sekä The Brave and the Bold eivät tulisi ulos kuuden kuukauden sisään toisistaan, ja todennäköisesti julkaisupäivän siirrossa onkin kyse juuri tästä.

James Gunnin Supermania kuvataan tällä hetkellä, ja sen olisikin tarkoitus ilmestyä teattereihin 2025 heinäkuussa. Samaa aikataulua noudattaen The Brave and the Boldin kuvaukset tulisi aloittaa vuoden 2024 loppuun mennessä, jos DC Studios aikoo julkaista sen ennen Robert Pattinsonin jatko-osaa.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit