Batman: Arkham Shadow – eksklusiivinen VR-kokemus Meta Quest 3:lle

Batman: Arkham Shadow julkaistaan yksinoikeudella Meta Quest 3 -alustalle vuoden 2024 lopussa. Tämä Camouflajin ja Oculus Studiosin kehittämä VR-peli syventää Batman: Arkham -sarjan tarinaa, ja ensimmäiset teaserit vihjaavat Ratcatcherin olevan pääroolissa. Lue lisää pelin ominaisuuksista ja tulevasta virallisesta julkistuksesta Summer Game Fest -tapahtumassa kesäkuussa.

Warner Bros. ja DC ovat ilmoittaneet, että Batman: Arkham -pelisarjan seuraava osa, Batman: Arkham Shadow, julkaistaan vuoden 2024 lopussa yksinoikeudella Meta Quest 3 -virtuaalitodellisuusalustalle. Eksklusiivinen peli on kehitetty yhteistyössä Camouflajin ja Oculus Studiosin kanssa, ja se merkitsee Batman: Arkham -sarjan toista sukellusta virtuaalitodellisuuden maailmaan.

Ratcatcher Uhkaa Gotham Cityä

Uuden pelin teaser-traileri vihjaa, että Gotham Cityn synkissä kujissa pelaajia saattaa vaania Ratcatcher, yksi Batmanin vähemmän tunnetuista vihollisista. Tämä hahmo on aiemmin nähty vain sarjakuvissa ja lyhyesti elokuvassa The Suicide Squad, mutta ei aiemmissa Arkham-peleissä. Trailerissa Batman kohtaa suuren määrän punasilmäisiä rottia, mikä viittaa siihen, että Ratcatcher saattaa olla keskeisessä roolissa uudessa pelissä.

Immersiivinen kokemus Batmanin maailmassa

Bruce Waynen alter ego, Batman, palaa Gotham Cityn synkille kaduille uudessa virtuaalitodellisuuspelissä, jossa pelaajat pääsevät kokemaan supersankarin elämän entistä immersiivisemmin. Batman: Arkham Shadow tarjoaa uuden näkökulman suosittuun pelisarjaan, joka on rakastettu sekä kriitikoiden että fanien keskuudessa.

Kuva: Warner Bros. Games
Aikajana ja tarinankerronta

Vaikka pelin tarkkaa aikajanaa ei ole vielä vahvistettu, spekulaatiot viittaavat siihen, että tapahtumat sijoittuvat ennen Batman: Arkham Knight -pelin aikajanaa. Tämä antaa pelinkehittäjille vapauden tutkia syvemmin Batmanin ja hänen vihollistensa monimutkaista suhdetta.

Tekninen osaaminen ja tulevat paljastukset

Camouflaj, joka on tunnettu Iron Man VR -pelin kehittämisestä, lupaa tuoda peliin uudenlaista teknistä osaamista ja hyödyntää Meta Quest 3:n edistyksellisiä VR-ominaisuuksia. Peli esitellään virallisesti Geoff Keighleyn Summer Game Fest -tapahtumassa 7. kesäkuuta, jossa odotetaan paljastettavan lisää tietoja pelistä.

Pelion odotukset ja teaserin esikatselu

Uutinen herättää suuria odotuksia, erityisesti ottaen huomioon, että Suicide Squad: Kill the Justice League -pelin vastaanotto oli pettymys. Warner Bros. ja DC toivovat, että Batman: Arkham Shadow voi tarjota pelaajille uuden ja ainutlaatuisen kokemuksen, joka palauttaa luottamuksen Arkham-pelisarjaan.

Alta voit katsoa tulevan pelin teaserin. Lisätietoja voit lukea Camouflajin verkkosivuilta.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit