Billie Eilish valloittaa Fortnite Festivalin lavan uudella yhteistyöllään

Yhdysvaltalainen pop-tähti Billie Eilish tekee odotetun debyyttinsä Fortnite Festivalin lavalla eksklusiivisella pelihahmollaan.

Suosittu laulaja-lauluntekijä Billie Eilish on vahvistanut osallistuvansa Fortnite Festivalin kolmanteen kauteen, joka käynnistyy huhtikuun 23. päivänä. Eilishin odotettu esiintyminen sisältää peliin suunnitellun eksklusiivisen asun, joka on saanut inspiraationsa hänen tunnusomaisesta neonvihreästä tyylistään.

Eilish ilmoitti yhteistyöstään julkaisemalla kuvan pelihahmostaan sosiaalisen median alustalla X, ja hänen postauksensa keräsi nopeasti faneilta innostuneita kommentteja. Fortnite Festival, joka on rytmipeli Fortniten sisällä, on aiemmin tuonut lavalle muita musiikin suurnimiä, kuten The Weekndin ja Lady Gagan.

Tämänkertainen tapahtuma on erityisen merkittävä, sillä Eilish ei ainoastaan tuo peliin omaa asuaan, vaan myös hänen tunnetuimmat kappaleensa ovat mukana pelitilassa. Fanit voivat odottaa pääsevänsä kokemaan virtuaalikonsertin, jossa he voivat pelata Eilishin suurimpia hittejä kuten Happier Than Ever ja Bad Guy.

Eilishin esiintyminen Fortnite Festivalissa on osa Epic Gamesin laajempaa strategiaa kehittää Fortnitea monipuolisemmaksi metaversumiksi. Tähän liittyy myös yhtiön hiljattain tekemä yhteistyösopimus Disneyn kanssa, jonka myötä Fortniteen on tulossa Disney-teemainen maailma.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit