Bingobell julkaisee Kaku: Ancient Seal -pelin – uusi traileri julki

Vuoden hiomisen ja laajojen betatestien jälkeen Bingobell on ilmoittanut, että Kaku: Ancient Seal -pelin täysversio julkaistaan Steamissa 12. heinäkuuta. Avoimen maailman toimintaroolipeli tarjoaa pelaajille yli 30 tuntia sisältöä, uusia taistelumekaniikkoja, dynaamisen riimukivijärjestelmän ja monia muita parannuksia, jotka takaavat unohtumattoman pelikokemuksen.

Bingobell on innoissaan ilmoittaessaan Kaku: Ancient Seal -pelin täyden version julkaisupäivän ja esittelevän uuden trailerin. Avoimen maailman toimintaroolipeli (ARPG) on täynnä pulmia, haasteita ja eeppisiä taisteluja. Vuoden hiomisen jälkeen Kaku: Ancient Seal -pelin täysversio julkaistaan Steamissa 12. heinäkuuta. PS5– ja Xbox Series X/S -versiot ovat kehitteillä ja julkaistaan myöhemmin.

Pitkä seikkailu odottaa

Laajojen sisäisten ja pelaajabetatestien jälkeen täysversio tarjoaa yli 30 tuntia sisältöä. Uudistettu päähenkilö, uusi sisältö mukaan lukien avoimen maailman pelattavuus, dynaaminen riimukivijärjestelmä, muodonmuutosjärjestelmä ja mystinen Realm of Ruins ovat nyt mukana. Lisäksi ääni-, ohjaus-, käyttöliittymä- ja suorituskykyoptimoinnit takaavat tuoreen pelikokemuksen, joka hämmästyttää myös palaavat pelaajat.

Pelaajat voivat tutkia Flame Mountainsin, Dragonbone Desertin, Misty Swampsin ja Howling Snowfieldin monipuolisia maisemia ja maastoja, joilla jokaisella on omat ainutlaatuiset piirteensä. Taistelumekaniikat on uudistettu, ja ne sisältävät nyt kolme ainutlaatuista tyyliä, joista jokaisella on omat etunsa ja haittansa. Pelaajat voivat myös vaihtaa taistelutyyliä milloin tahansa ja saada kaikki resurssit takaisin.

Eeppiset pomotaistelut ja varusteiden uudistus

Jumalten voimat tarjoavat eeppisiä taisteluja, joissa pelaajat voivat vapauttaa voimakkaita hyökkäyksiä ja avata uusia muodonmuutostekniikoita. Eeppiset pomotaistelut haastavat pelaajat kohtaamaan Elemental Templesin johtajat ja maailman nurkissa piilevät pimeyden voimat.

Varusteet ja riimukivet on täysin uudistettu, ja ne tarjoavat loputtomia mahdollisuuksia muokata omaa taistelutyyliä. Pelaajat voivat yhdistellä varusteita ja riimukiviä saavuttaakseen ainutlaatuisen taistelutavan. Saga The Creatorin luomat raunioiden maailmat tarjoavat monipuolisia kokeita ja haasteita, kuten pulmia, aikahaasteita ja taisteluja.

Dynaaminen avoimen maailman pelattavuus lisää odottamattomia käänteitä ja yllätyksiä pelaajien matkaan. Pelaajat voivat metsästää piilotettuja aarteita, raivata esteitä ja välttää vihamielisiä mehiläisparvia. Bingobellin visio on luoda innovatiivisia pelejä kaikenikäisille pelaajille, ja Kaku: Ancient Seal on tästä erinomainen esimerkki.

Kaku: Ancient Seal on avoimen maailman toimintaroolipeli, täynnä pulmia, tarinoita ja eeppisiä kohtaamisia. Lähde jännittävälle seikkailulle Kakuna, lentävä sika Piggy kumppaninasi, ja palauta tasapaino mantereelle. Osallistu dynaamisiin taisteluihin, ratkaise pulmia, luo oma taistelutyylisi, hyödynnä ennustajan voimaa ja tutki monipuolisia maisemia sekä selvitä Realm of Ruinsin mysteerit.

Älä unohda katsoa uutta julkaisupäivätraileria! Kaku: Ancient Seal julkaistaan Steamissa perjantaina 12. heinäkuuta 2024.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit