Call of Duty: Black Ops 6 julkaistaan Xbox Game Passissa heti julkaisupäivänä

Call of Duty: Black Ops 6 on vihdoin virallisesti vahvistettu ja se julkaistaan suoraan Xbox Game Pass -palvelussa julkaisupäivänään myöhemmin tänä vuonna.

Call of Duty: Black Ops 6 on virallisesti vahvistettu ja se tulee saataville heti julkaisupäivänään Xbox Game Pass -palvelussa. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Call of Duty -peli julkaistaan suoraan Microsoftin tilauspalveluun.

Julkaisupäivän vahvistus ja tulevat paljastukset

Microsoftin tiedotteen mukaan Call of Duty: Black Ops 6 paljastetaan kokonaisuudessaan 9. kesäkuuta 2024 Xbox Games Showcase -tapahtumassa. Paljastus sisältää ensimmäisen katsauksen pelin synkkään ja jännittävään tarinaan, joka palaa pelisarjan alkuperäiseen henkeen.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia ja haasteita

Call of Duty: Black Ops 6 -pelin tarina ja pelimekaniikka sisältävät salamyhkäisiä ja käänteitä täynnä olevia elementtejä. Urzikstanin operaattoreille suunnatussa briiffissä on mainittu 9MM Daemon -pistooli, joka saattaa liittyä pelin tuleviin haasteisiin ja palkintoihin.

Xbox Game Pass -tason muutokset?

Vaikka Call of Duty: Black Ops 6 julkaisu Xbox Game Passissa on merkittävä uutinen, Microsoft ei ole vielä kommentoinut mahdollisia muutoksia Xbox Game Pass -palvelun hinnoittelussa tai tasoissa. Huhut viittaavat siihen, että muutoksia saattaa olla tulossa, mutta lisätietoja odotetaan kesäkuun 9. päivän tapahtumassa.

Pelin odotetaan julkaistavan loppuvuodesta

Vaikka tarkkaa julkaisupäivää ei ole vielä ilmoitettu, Call of Duty: Black Ops 6
odotetaan tulevan markkinoille vuoden 2024 loppupuolella. Lisää tietoa ja pelikuvia voidaan odottaa Xbox Games Showcase -tapahtumasta, joka järjestetään 9. kesäkuuta.

Lisätietoja Call of Duty: Black Ops 6 ja muista Xbox Game Pass -uutisista löydät Xboxin ja Call of Dutyn virallisilta sivuilta.

Alta voit katsoa pelin live-toimintatrailerin, jossa nähdään ainakin Saddam Hussein, mikä viittaa siihen, että peli sijoittuu Persianlahden sodan aikaisiin tapahtumiin.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit