Christopher Nolanin Oppenheimerin 70 mm erikoisnäytökset Suomessa – kokemus, joka ei toistu

Tänä keväänä elokuvafanit saavat ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea Christopher Nolanin palkitun elokuvan, Oppenheimer, harvinaisessa 70 mm filmiformaatissa. BioRex Lasipalatsin erikoisnäytökset tarjoavat kirkkaamman, yksityiskohtaisemman ja elävämmän katselukokemuksen, joka erottuu digitaalisista esityksistä.

Harvinainen tilaisuus nauttia elokuvasta sen parhaimmassa muodossa

Christopher Nolanin menestysteos Oppenheimer saapuu Suomeen erittäin harvinaisessa muodossa, sillä elokuva esitetään 70 mm filmikopiona Helsingin BioRex Lasipalatsissa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun kyseinen mestariteos on nähtävissä Suomessa tällä tekniikalla, joka tarjoaa ylivoimaisen katseluelämyksen.

Miksi 70 mm filmikopio?

70 mm filmikopio tunnetaan sen kyvystä toistaa värit ja yksityiskohdat tavalla, jota digitaaliset formaatit eivät pysty vastaamaan. Nolan, joka tunnetaan perfektionismistaan ja innovatiivisuudestaan elokuvantekijänä, on itse todennut, että 70 mm on hänen suosikkiformaattinsa, erityisesti Oppenheimerin kaltaiselle visuaalisesti vaativalla elokuvalla.

Tekniset tiedot ja visuaalinen loisto

Oppenheimer on kuvattu alkuperäisesti 70 mm filmille, mikä mahdollistaa ainutlaatuisen visuaalisen kokemuksen. Elokuvan kuvauksesta vastasi Hoyte van Hoytema, joka palkittiin työstään parhaan kuvauksen Oscarilla. Yksittäinen 70 mm filmikopio koostuu yli 260 000 kuvasta ja painaa 300 kiloa, sisältäen yli 17 kilometriä filmiä.

Erikoisnäytökset ja lipputiedot

Oppenheimerin 70 mm erikoisnäytökset järjestetään BioRex Lasipalatsissa seuraavasti:

  • Perjantai, 17. toukokuuta klo 18.00
  • Lauantai, 18. toukokuuta klo 17.00
  • Lauantai, 25. toukokuuta klo 17.00

Nämä näytökset ovat K18 anniskelunäytöksiä, ja elokuva esitetään englanniksi ilman tekstitystä. Liput ovat saatavilla BioRexin verkkosivuilta.

Näissä näytöksissä voit kokea Nolanin vision juuri sellaisena kuin ohjaaja itse on sen tarkoittanut – elokuvan ystävien ja tekijöiden keskuudessa arvostetussa 70 mm formaatissa.

Alta voit vielä katsoa viime vuonna ilmestyneen leffan trailerin.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit