Ensimmäinen tarinatraileri A Quiet Place: The Road Ahead -pelille paljastettu

Saber Interactive ja Stormind Games ovat julkaisseet ensimmäisen tarinatrailerin odotetulle yksinpelattavalle kauhuseikkailulle, A Quiet Place: The Road Ahead. Peli perustuu Paramount Picturesin kriitikoiden ylistämään elokuvasarjaan ja tuo pelaajat keskelle apokalyptistä maailmaa, jossa pienikin ääni voi olla kohtalokas.

Saber Interactive ja Stormind Games ovat julkaisseet ensimmäisen tarinatrailerin yksinpelattavalle kauhuseikkailulle, A Quiet Place: The Road Ahead -pelille, joka pohjautuu Paramount Picturesin kriitikoiden ylistämään elokuvasarjaan. Peli julkaistaan myöhemmin tänä vuonna PC:lle, PS5:lle ja Xbox Series X|S:lle.

Pelin kulku seuraa Alexia, nuorta astmasta kärsivää yliopisto-opiskelijaa, ja hänen poikaystäväänsä Martinia, kun he navigoivat vaarallisessa, apokalyptisessä maailmassa, joka on täynnä painajaismaisia olentoja. Tarinatraileri tarjoaa ensisilmäyksen jännittävään matkaan, joka odottaa pelaajia tässä selkäpiitä karmivassa, tarinavetoisessa seikkailussa.

Matka selviytymiseen

Peli sijoittuu maailmaan, jossa selviytyminen vaatii täydellistä hiljaisuutta, sillä pienikin ääni voi paljastaa sijaintisi saalistaville olennoille. Alexin ja Martinin tehtävänä on löytää turvallinen paikka itselleen ja perheelleen raunioituneessa sivilisaatiossa.

Tarinatraileri esittelee pelin keskeisiä elementtejä: hiipimistä, harhautusta ja piiloutumista. Pelaajat joutuvat käyttämään kekseliäisyyttään ja ympäristöstään löytyviä työkaluja selviytyäkseen monista uhkaavista haasteista ja esteistä.

Keskeiset ominaisuudet
  • Uusi tarina A Quiet Place -universumissa: Sukella uuteen jännittävään seikkailuun A Quiet Place -sarjan maailmassa. Kohtaa ennenkuulumaton tarina pelosta ja rohkeudesta nuoren selviytyjän näkökulmasta apokalypsin keskellä.
  • Hiljaisuuden kauhu: Koe äärimmäinen kauhu hiipimällä, harhauttamalla ja piiloutumalla saalistavia olentoja. Varo: pienikin ääni voi paljastaa sinut.
  • Selviydy maailmanlopusta: Löydä oma tiesi ihmis­sivilisaation jäännösten läpi käyttämällä kekseliäisyyttäsi ja löytämällä ympäristöstäsi hyödyllisiä työkaluja.

Kauhuseikkailupeli on nyt ennakkotilattavissa Steamissä, PlayStation Storessa ja Xbox Storessa. Lisätietoja pelistä löytyy pelin verkkosivuilta.

Alta voit katsoa pelin virallisen tarinatrailerin.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit