Fly Me to the Moon -avaruuselokuvaa tähdittävät Scarlett Johansson ja Channing Tatum

Hollywoodin tähtinäyttelijät Scarlett Johansson ja Channing Tatum yhdistävät voimansa uudessa romanttisessa draamakomediassa Fly Me to the Moon, joka vie katsojat keskelle 1960-luvun avaruuskilpaa. Elokuva saa ensi-iltansa perjantaina 12. heinäkuuta 2024.

Fly Me to the Moon -elokuvan viimeinen traileri on julkaistu, ja se lupaa katsojille sekä naurua että jännitystä. Scarlett Johanssonin ja Channing Tatumin tähdittämä elokuva kertoo NASA:n kuuluisan Apollo 11 -operaation taustatarinasta, jossa julkisuutta hallitseva markkinointiguru Kelly Jones (Johansson) ja laukaisujohtaja Cole Davis (Tatum) joutuvat suunnittelemaan kuulaskeutumisen lavastamisen varotoimenpiteenä.

Apple Original Filmsin ja Sony Picturesin tuottama elokuva, jonka ohjauksesta vastaa Greg Berlanti, tarjoaa katsojille nostalgisen matkan takaisin avaruuden valloituksen aikakauteen. Näyttelemisestä vastaava Scarlett Johansson toimii myös leffan tuottajana, minkä takia näyttelijätär onkin elokuvasta niin intohimoinen. Elokuvan käsikirjoituksen on laatinut Rose Gilroy, ja siinä nähdään myös muun muassa Jim Rash, Ray Romano, Anna Garcia, Donald Elise Watkins, Noah Robbins, Colin Woodell, Nick Dillenburg, Christian Zuber ja Woody Harrelson.

Elokuvan tarina

Fly Me to the Moon sijoittuu NASA:n historiallisen Apollo 11 -lennon kulisseihin. Tarinan keskiössä on Scarlett Johanssonin esittämä Kelly Jones, markkinointiguru, joka palkataan parantamaan NASA-julkisuuskuvaa. Kun Jonesin tehtäväksi annetaan kuulaskeutumisen lavastaminen mahdollisen epäonnistumisen varalta, alkaa lähtölaskenta toden teolla.

Cole Davis, jota esittää Channing Tatum, on laukaisujohtaja, jonka työ muuttuu entistä haastavammaksi Jonesin saapuessa kuvioihin. Elokuvassa nähdään kipinöitä ja konflikteja, mutta myös romanssia, kun nämä kaksi hyvin erilaista hahmoa joutuvat työskentelemään yhdessä.

Aito ajankuva ja NASA:n siunaus

Ohjaaja Greg Berlanti halusi luoda mahdollisimman autenttisen ympäristön elokuvan tapahtumille. Elokuvassa on panostettu aikakauden tarkkaan jäljittelyyn, aina vaatteista kuvauspaikkoihin. NASA antoi tuotannolle luvan kuvata autenttisilla paikoilla Cape Kennedyssä Floridassa, mikä lisäsi elokuvan realistisuutta.

Erityisen mieleenpainuvia kuvauksia olivat lavastetut kuulaskeutumiskohtaukset. Berlanti kertoo, että he pyrkivät jäljittelemään alkuperäisiä kuvia mahdollisimman tarkasti, jopa pienimpiä hiekanjyviä myöten.

Pääosien kemia ja yhteistyö

Johansson ja Tatum eivät olleet aiemmin näytelleet yhdessä, mutta heidän kemiansa oli ilmeinen sekä kameran edessä että sen takana. Ohjaaja Berlanti kiittelee heidän yhteistyötään ja sitä, miten he toivat elokuvaan vanhojen screwball-komedioiden henkeä.

Fly Me to the Moon tuo esille paitsi avaruuden valloituksen myös kysymyksiä totuuden merkityksestä ja salaliittoteorioista. Elokuvassa nähdään, kuinka Kelly Jones ja Cole Davis kohtaavat haasteita ja löytävät toisensa keskellä suurta historiallista tapahtumaa.

Fly Me to the Moon saapuu teattereihin 12. heinäkuuta 2024. Alta voit katsoa leffan viimeisen trailerin.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit