Frenzies – Neonvalaistu kaaos hallitsee uutta VR-moninpeliräiskintää

Near Light -studion uusi VR-moninpeli Frenzies tuo Meta Questiin ja PSVR2:lle
arvaamatonta toimintaa ja neonhohtoista energiaa. Suljettu alpha-vaihe alkaa heinäkuussa, tarjoten pelaajille mahdollisuuden kokea hulvatonta kaaosta ja auttaa pelin kehityksessä.

Astu neonvalaistuihin areenoihin ja valmistaudu hallitsemaan kaaosta Frenziesissä, tyylikkäässä ja vauhdikkaassa moninpeliräiskinnässä, joka on tulossa Meta Questiin ja PlayStation VR2:lle. Near Light, nDreamsin studio, yhdistää tässä pelissä palkitun aseen käsittelynsä (Fracked ja Synapse) moninpelin hulluun menoon, heittäen pelaajat keskelle voittaja vie kaiken -taistelua, jossa asenne ratkaisee.

Kaikki peliin – Ei kahta samanlaista kierrosta

Frenziesin viiden kierroksen ottelut ovat kaoottinen sekoitus ikonisista ja epätavallisista, yksin- ja joukkuetyyppisistä kierroksista, kuten jännittävä Red Light, Green Light ja hulvaton Glitter Pig. Kierrosten monipuolisuus pitää kokemuksen tuoreena ja mahdollistaa yllättävät käänteet, antaen jokaiselle pelaajalle tilaisuuden näyttää taitonsa.

Ensimmäiset pelaajat astuvat areenan ovista

Frenziesin suljettu alpha-vaihe alkaa myöhemmin tässä kuussa, jolloin pelaajilla on mahdollisuus auttaa pelin kehityksessä. Pelaajat voivat liittyä Frenzies-yhteisöön ja rekisteröidä kiinnostuksensa osallistua alpha-vaiheeseen osoitteessa discord.gg/frenziesVR.

”Frenziesiä ei voi syyttää tylsyydestä,” sanoi Near Lightin studiopäällikkö Paul Mottram. ”Inspiraatiota on haettu klassikoista, kuten Quakesta ja Unreal Tournamentista, ja halusimme tuoda takaisin arvaamattoman jännityksen genreen säilyttäen VR-räiskintöjen erityispiirteet. Uskomme, että Frenzies osuu juuri siihen makeaan kohtaan.”

Uutta ja tuttua VR-maailmassa

nDreamsin studioiden perhe on ollut edelläkävijänä VR-pelikehityksessä yli vuosikymmenen ajan, mukaan lukien palkittu ”Run-and-Cover” -pelimekaniikka, joka nähtiin Frackedissa ja Synapsessa. Tämä tyydyttävä ja intuitiivinen pelimekaniikka tuodaan nyt moninpeliin Frenziesissä.

Moninpeli toimii uskomattoman hyvin VR:llä – olet samassa fyysisessä tilassa muiden pelaajien kanssa, mahdollistaen yhteistyön, kilpailun ja vuorovaikutuksen ympäristön kanssa monin eri tavoin. Frenziesissä tämä näkyy erityisesti eleiden kautta, jotka toistetaan 1:1 pelissä, lisäten sekä taktista syvyyttä että sosiaalista vuorovaikutusta jokaiseen otteluun.

Ilmaise itseäsi

Frenziesissä kaikki on viritetty huippuunsa, neonvalaistuista areenoista ylisuurisiin aseisiin, ja sinun on oltava valmiina vastaamaan tähän energiaan. Arvaamattomuus hallitsee tätä peliä, ja nöyryydellä ei pääse pitkälle – voittojen esitteleminen ja vastustajien härnääminen on enemmän kuin sallittua, se on kannustettua.

Frenziesissä tyylikkyys ratkaisee, ja mikään ei huuda itsevarmuutta enemmän kuin täydellinen onesie. Pelaajat voivat valita kymmenistä erilaisista designista räätälöidäkseen onesiensä ja ilmaistaakseen itseään ainutlaatuisella visuaalisella identiteetillä. Yhdistä onesie digitaaliseen kasvoon, hanskoihin ja kenkiin luodaksesi ilmeen, joka kääntää päät areenalla – juuri ennen kuin osut täydellisesti päähän.

Katso Frenziesin julkistustraileri alta.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit