Frogun Encore julkaistiin: Nostalginen retrotasohyppely vie takaisin 90-luvulle

Uudessa Frogun: Encore -pelissä rohkea tutkija Renata ja hänen ystävänsä Jake joutuvat jälleen vastakkain ilkeiden kärpästen kanssa, jotka yrittävät herättää Kärpästen herran, Beelzebubin, henkiin. Peli tarjoaa monipuolisia pelimekaniikkoja, täysin uuden yhteistyötilan ja runsaasti keräilykohteita, jotka pitävät retrofanit otteessaan.

Vuosien 1990 ja 2000 vaihteen konsolipelien ystäville on luvassa herkkua, kun Frogun Encore saapui markkinoille tänään, 25. kesäkuuta. Peli julkaistaan samanaikaisesti Steamille sekä kaikille nykyisille pelikonsoleille, mukaan lukien Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5 ja Xbox. Frogun Encoren kehittäjät lupaavat pelin tarjoavan paluuta PlayStation 1:n ja N64:n aikakauden tunnelmiin.

Renata ja Jake palaavat uuteen seikkailuun

Frogun Encoren tarina jatkuu siitä, mihin alkuperäinen Frogun jäi. Kolme vuotta on kulunut siitä, kun rohkea raunioiden tutkija Renata pelasti vanhempansa ja maailman Beelzebubilta, Kärpästen herralta. Nyt Renata viettää kesänsä ystäviensä Hatterin ja Jaken kanssa, mutta rauhalliset päivät saavat äkkilopun, kun he palaavat retkeltä ja huomaavat Jaken kotikaupungin joutuneen Fly Bois -kärpästen hyökkäyksen kohteeksi. Kärpäset ovat yhä uskollisia Beelzebubille ja tavoittelevat tämän paluuta, minkä estämiseksi Renatan ja Jaken on jälleen lähdettävä seikkailuun.

Monipuoliset pelimekaniikat ja yhteistyötila

Frogun Encore rakentaa edeltäjänsä vahvuuksien päälle ja tuo mukanaan laajennetun liikesetin sekä entistä ketterämmät hahmot. Pelaajat voivat nyt katapultoida itsensä vetoketjujen avulla, pyöriä ja tuplahyppiä, sekä ampua itsensä ilmaan vihollisia ja esineitä apuna käyttäen. Pelissä on myös täysin uusi paikallinen yhteistyötila, joka mahdollistaa koko tarinan pelaamisen kahdestaan saman laitteen äärellä.

Uudet alueet ja vanhat ystävät

Pelaajat pääsevät tutkimaan Renatan maailmaa Beelzebubin temppelin raunioiden ulkopuolella. Seikkailu vie heidät muun muassa Mosquian alueelle, Sandalian kuiville dyynialueille ja Yushin lämpöjärville. Matkan varrella voi törmätä vanhoihin tuttuihin ja ostaa heiltä uusia hattuja.

Keräilykohteet ja saavutukset

Frogun Encore on täynnä keräilyesineitä, jotka houkuttelevat tutkimaan jokaista tasoa perinpohjaisesti. Kolikoilla voi avata uusia hattuja ja asuja, ja päiväkirjamerkinnät paljastavat lisää pelin maailmasta ja tarinasta. Taitojen testaamisesta palkitaan erityisillä embleemeillä.

Peli kaikkien ulottuvilla

Frogun Encore on suunniteltu niin, että sekä uudet että vanhat pelaajat voivat nauttia sen tarjoamista haasteista ja sisällöstä. Alkuperäisen Frogunin tunteminen ei ole välttämätöntä, joten peli sopii kaikille, jotka kaipaavat nostalgista retrotunnelmaa ja monipuolista tasohyppelyä.

Frogun Encore on saatavilla tiistaina 25. kesäkuuta alkaen. Pelin julkaisun jälkeen pelaajat pääsevät kokemaan tämän kiehtovan retroseikkailun, joka on täynnä toimintaa, ystävyyttä ja tutkimusmatkoja.

Alta voit katsoa pelin trailerin.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit