Futuraman 12. kausi saapuu – uusi traileri ja juliste nyt nähtävissä

Disney+ on julkaissut virallisen trailerin ja julisteen suositun scifi-komediasarja Futuraman 12. kaudesta. Aikuisten animaatiosarjan uusi kausi alkaa 29. heinäkuuta Disney+ -palvelussa. Katsojat voivat odottaa jälleen uusia, hulvattomia seikkailuja ja vanhojen suosikkihahmojen paluuta.

Disney+ on julkaissut virallisen trailerin ja julisteen suositun scifi-komediasarja Futuraman 12. kaudesta. Aikuisten animaatiosarjan uusi kausi alkaa 29. heinäkuuta Disney+ -palvelussa.

Uudet seikkailut ja vanhat suosikit

Futuraman 12. kausi jatkaa vuoden 2023 ylistettyä paluuta ja tuo mukanaan kymmenen uutta jaksoa, joissa seikkaillaan jälleen Philip Fryn, Leelan, Benderin ja muiden suosikkihahmojen kanssa. Tällä kertaa luvassa on muun muassa syntymäpäiväjuhlien kuolemanpelejä, Benderin robottikylän salaisuuksia, tekoälyystäviä (ja -vihollisia), söpöjä säkkituoleja sekä kahvin tietoisuutta muokkaavan aineen 5 miljoonan vuoden takainen tarina. Lisäksi nähdään seuraava luku Fryn ja Leelan kohtalonomaisessa, ajassa vääntyneessä romanssissa.

Futuraman 12. kauden virallinen juliste
Kuva: Disney+
Tutut ääninäyttelijät ja tuottajat

Sarjan 12. kaudella kuullaan alkuperäinen ääninäyttelijäkaarti, johon kuuluvat John DiMaggio, Billy West, Katey Sagal, Tress MacNeille, Maurice LaMarche, Lauren Tom, Phil LaMarr ja David Herman. Futuramaa tuottaa 20th Television Animation, joka on osa Disney Television Studiosia, ja animaatiosta vastaa Rough Draft Studios. Sarjan ovat luoneet Matt Groening ja David X. Cohen, jotka toimivat myös vastaavina tuottajina yhdessä Ken Kellerin ja Claudia Katzin kanssa.

Tuleva kausi ja aiemmat jaksot

Futuraman uusi kausi julkaistaan jaksoperusteisesti, yksi jakso kerrallaan, mikä takaa viikoittaisen annoksen futuristista huumoria ja seikkailua. Suomessa jaksot tulevat katsottaviksi samaan tahtiin kuin Yhdysvalloissa, joten fanit voivat odottaa innolla uutta jaksoa joka viikko heinäkuun lopusta alkaen.

Trailerilla ei paljasteta liikaa tulevan kauden tapahtumista, mutta odotettavissa on jättimäisiä discopalloja, Harlem Globetrotters -vierailu, kahvimaailma ja omituisia asetaisteluita – sekä tietenkin Fryn ja Leelan suhteen kehitystä.

Kaikki aiemmat Futuraman tuotantokaudet ovat jo nyt katsottavissa Disney+ -palvelussa, joten sarjan fanit voivat nauttia vanhoista jaksoista odottaessaan uusia seikkailuja.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit