Game of Thronesin Jon Snow -spinoff ei ole enää kehitteillä HBO:lla

Game of Thrones -fanien toiveet Jon Snow’n seikkailujen jatkumisesta ovat kohdanneet pettymyksen, kun Kit Harington vahvistaa HBO:n suunnitellun spinoff-sarjan hyllyttämisen.

HBO:n suunnittelema Game of Thronesin spinoff-sarja, joka keskittyisi Jon Snow’n hahmoon sarjan kahdeksannen kauden jälkeen, on virallisesti lopetettu. Kit Harington vahvisti, että sarja, jolla oli työnimi Snow, ei ole enää aktiivisessa kehityksessä. Tämä uutinen on pettymys monille faneille, jotka odottivat innolla mahdollisuutta nähdä, mitä Jon Snow’lle tapahtuisi Westerosin valtataistelujen jälkeen.

George R. R. Martin, sarjan luoja, oli aiemmin vuonna 2022 vahvistanut HBO:n työstävän Jon Snow -keskeistä spinoffia Haringtonin ja hänen tiiminsä kanssa. Harington kuitenkin paljasti Screen Rant -lehdelle antamassaan haastattelussa, että projekti on ”tiukasti hyllytetty”. Hän mainitsi, että heidän tiiminsä ei löytänyt oikeaa tarinaa, josta kaikki olisivat innostuneet tarpeeksi. Näin ollen päätettiin toistaiseksi lopettaa sarjan kehitystyö.

Harington oli aiemmin vihjannut, että spinoff keskittyisi hänen hahmonsa kamppailuun menneisyyden traumojen kanssa kahdeksannen kauden finaalin jälkeen. Hahmon piti palata paikkoihin, jotka olivat täynnä historiaa ja elää loppuelämänsä miettien muun muassa Daenerys Targaryenin kuolemasta ja Ygritten kuolemasta hänen käsivarsillaan.

Tämä uutinen tulee samalla, kun HBO on perunut toisenkin Game of Thrones -spinoffin, The Long Nightin, jonka pilottijaksoon oli jo kulutettu 30 miljoonaa dollaria. HBO on kuitenkin edelleen sitoutunut jatkamaan Game of Thrones -universumin laajentamista muiden projektien, kuten House of the Dragonin toisen kauden, joka julkaistaan sunnuntaina 16. kesäkuuta HBO Max -palvelussa, ja Game of Thrones -esiosasarjan, A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight, joka saapuu vuoden 2025 lopulla, kautta.

Vaikka Jon Snow’n tarina ei tällä hetkellä jatku televisiossa, George R. R. Martinin Westerosin maailma elää edelleen muiden hahmojen ja tarinoiden kautta. Fanit voivat vain toivoa, että tulevaisuudessa Jon Snow’n spinoff palaa kehityspöydälle uudella innolla ja tarinalla, joka vangitsee sekä yleisön että tekijöiden mielikuvituksen.

Onneksi House of the Dragon -sarjan toiseen kauteen on vain pari kuukautta aikaa. Alta voit tsekkaa kaksi viikkoa sitten ilmestyneet eri osapuolien trailerit. Kumpaa meinaat edustaa – oletko vihreässä vai mustassa joukkueessa?

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit