Habbo Hotel: Origins – Vuoden 2005 klassikkoversio tekee paluun

Habbo Hotelin kehittäjä Sulake julkaisee tänään Habbo Hotel: Originsin, joka vie pelaajat takaisin vuoden 2005 nostalgiseen peliympäristöön. Uudessa versiossa painotetaan yhteisölähtöistä kehitystä, ja se on suunnattu yli 18-vuotiaille pelaajille kolmella eri kielellä.

Habbo Hotel -virtuaalipelin kehittäjä Sulake on ilmoittanut julkaisevansa Habbo Hotel: Originsin, joka vie pelaajat takaisin vuoden 2005 nostalgiseen peliympäristöön. Uusi versio julkaistaan nykyisen Habbo Hotelin rinnalle, tarjoten pelaajille mahdollisuuden kokea uudelleen 2000-luvun alun kultakauden.

Habbo Hotel: Origins sai alkunsa, kun kehittäjä ja pelaaja Macklebee löysi vanhan palvelimen, joka sisälsi kauan kadoksissa olleita tiedostoja. Näiden tiedostojen inspiroimana Macklebee on viimeisen puolen vuoden aikana restauroinut vanhan version suurella rakkaudella ja huolella.

Julkaisupäivä ja rekisteröityminen

Habbo Hotel: Originsin ovet avautuvat tänään, ja peliä pääsee pelaamaan kolmen eri kielen, englannin, portugalin ja espanjan, versioina. Päästäkseen mukaan pelaajien tulee rekisteröityä verkkosivustolla, jonka linkki julkaistaan myöhemmin. Rekisteröityminen vaatii sähköpostiosoitteen ja salasanan, ja sisäänkirjautuminen tapahtuu kertakäyttöisellä koodilla, joka lähetetään sähköpostiin.

Yhteisölähtöinen lähestymistapa

Habbo Hotel: Origins painottaa yhteisölähtöistä lähestymistapaa, jossa pelaajat voivat vaikuttaa pelin kehitykseen. Habbon turvallisuusbussin puisto toimii demokraattisena foorumina, jossa pelaajat voivat äänestää pelin tulevaisuuteen liittyvistä kysymyksistä. Äänestyksen tulokset ovat sitovia ja ohjaavat pelin kehitystä.

Historiallinen tausta ja uudet mahdollisuudet

Habbo Hotel avasi ovensa ensimmäisen kerran vuonna 2000 nimellä Hotelli Kultakala, ja se saavutti valtavan suosion erityisesti 2000-luvun alussa. Nykyään Habbo Hotel on edelleen toiminnassa useissa maissa, mukaan lukien Suomen Habbo.

Habbo Hotel tarjoaa pelaajilleen mahdollisuuden luoda oman avatarin, ystävystyä, keskustella, rakentaa huoneita, suunnitella pelejä ja paljon muuta. Peli on ilmainen, mutta lisäominaisuuksia, kuten lemmikkejä ja jäsenyyksiä, voi hankkia pelin sisäisillä krediiteillä.

Sulake ja Habbo-tiimi ovat erityisen innoissaan Habbo Hotel: Originsin lanseerauksesta ja odottavat innolla pelaajien reaktioita. Pelaajat voivat jopa tavata legendaarisen Ksamran Finneganin pubissa, joka on alkuperäisen suunnittelijan käsialaa.

Lisätietoja Habbo Hotelista ja sen historiasta löydät Habbon verkkosivuilta.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit