Helldivers 2 saa merkittäviä korjauksia ja uusia ominaisuuksia päivityksessä 01.000.203

Tuorein päivitys Helldivers 2:lle, versio 01.000.203, tuo mukanaan odotettuja korjauksia ja uusia ominaisuuksia, parantaen pelin vakautta ja vastaten yhteisön toiveisiin.

Arrowhead Game Studios on julkaissut tuoreimman päivityksen Helldivers 2 -peliin, joka kantaa versionumeroa 01.000.203. Tämä päivitys tuo mukanaan joukon odotettuja korjauksia ja parannuksia, jotka keskittyvät erityisesti pelin vakauttamiseen ja pelikokemuksen parantamiseen.

Erityisen huomionarvoista on CE-27 Ground Breaker -panssarin korjaus, joka sisältää nyt insinööripaketin passiivisen kyvyn kuten alun perin luvattiin. Tämä muutos on osa laajempaa päivitystä, joka sisältää myös Flamethrower-aseen tehon parantamisen, mikä tekee siitä entistä tehokkaamman Terminid-hyökkääjien torjunnassa.

Keskeiset korjaukset ja parannukset päivityksessä 01.000.203:

  • Panssari: CE-27 Ground Breaker -panssari toimii nyt odotetulla tavalla insinööripaketin kanssa.
  • Kaatumiskorjaukset:
    • Korjattu useita kaatumisia, jotka liittyvät varusteiden valintaan ja kun muut pelaajat liittyvät peliin tai poistuvat siitä.
    • Tehtävän päätyttyä ilmenevät kaatumiset palkitsemisvaiheessa on korjattu.
    • Erityinen ongelma kranaatin heittämisessä kuumaa asetta käytettäessä on nyt ratkaistu.
  • Näkyvyysongelmat: Puolustustehtävissä punaiset laatikot eivät enää ole näkyvissä ja suurten komentojen teksti näkyy nyt oikein.
  • Yhteensopivuus ja pelikokemus: Tehty parannuksia eri alustojen väliseen peliin ja ystäväkutsujen toimivuuteen.

Lisäksi kehittäjät ovat keskittyneet myös vastaamaan yhteisön toiveisiin uusista ominaisuuksista, kuten mahdollisuudesta lisätä lähitaisteluaseita peliin. Fanien pitkäaikainen toive lähitaisteluaseiden lisäämisestä on herättänyt laajaa keskustelua, ja kehittäjät ovat vihjanneet, että näiden toteuttaminen on mahdollista tulevaisuudessa. Tämä uudistus voisi tuoda peliin uusia strategioita ja muuttaa pelin dynamiikkaa merkittävästi.

Arrowheadin jatkuva sitoutuminen pelin päivittämiseen ja aktiivinen vuorovaikutus pelaajayhteisön kanssa on säilyttänyt Helldivers 2:n suosion ja pitänyt pelin elinvoimaisena. On vielä nähtäväksi, millaisia uudistuksia lähitaisteluaseiden mahdollinen lisääminen tuo tullessaan, mutta kehittäjien aktiivisuus ja innovatiivisuus lupaavat hyvää pelin tulevaisuudelle.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit