Ikea avaa uuden myymälän Robloxissa – ja tarjoaa palkkaa siellä työskentelystä!

Ikea avaa uuden myymälän Robloxissa, jossa pelaajat voivat työskennellä oikean palkan edestä. Kymmenelle onnekkaalle tarjoutuu mahdollisuus ansaita tuntipalkkaa ja kokea Ikean monipuolinen työympäristö virtuaalisessa ympäristössä, Roblox-pelialustalla.

Huonekalujätti Ikea ottaa askeleen kohti digitaalista tulevaisuutta avaamalla virtuaalisen myymälän suositulla Roblox-pelialustalla. Uudessa The Co-Worker Game -pelissä pelaajat voivat kokea työskentelyn Ikean maailmassa ja jopa saada siitä palkkaa! Hakemukset palkallisiin työtehtäviin ovat auki 3. kesäkuuta alkaen ja päättyvät sunnuntaina 16. kesäkuuta.

Virtuaalinen Ikea-myymälä

Ikea julkaisi ensisilmäyksen virtuaaliseen myymälään, joka avautuu Robloxissa 24. kesäkuuta. Pelissä pelaajat voivat uppoutua Ikean työympäristöön ja kokea, miten Ikean urapolut voivat olla epälineaarisia, tarjoten mahdollisuuksia siirtyä osastolta toiselle.

Ikea tarjoaa kymmenelle valitulle hakijalle mahdollisuuden työskennellä virtuaalisessa myymälässä ja ansaita 14,80 euron tuntipalkkaa. Valitut työntekijät voivat käyttää taitojaan asiakkaiden auttamisessa, huonekalujen valinnassa ja virtuaalisessa bistron ylläpidossa, aivan kuten oikeassa maailmassa. Työntekijöille tarjotaan myös mahdollisuus ylennyksiin ja osastojen välisiin siirtoihin.

Hakuprosessi ja vaatimukset

Hakijoiden on täytettävä hakemus IKEA The Co-Worker -verkkosivustolla, jossa kysytään muun muassa: ”Miten suhtaudut siihen, että sinusta tehdään pikseleitä?”, ”Mikä pikselöity IKEA-huonekalu olisit?” ja ”Miten toimisit, jos bistrosta loppuisivat pikselöidyt hodarit?”. Hakijoiden tulee olla vähintään 18-vuotiaita ja asua Isossa-Britanniassa tai Irlannissa.

Virtuaaliset haastattelut valituille hakijoille järjestetään 14.–18. kesäkuuta. Valitut työntekijät palkataan Ikean Lontoon tuntipalkan mukaisesti, joka on 13,15 puntaa. Palkkaus tapahtuu täysin etätyönä, mutta hakijoiden tulee asua Isossa-Britanniassa tai Irlannissa.

Uudenlainen urakokemus

Iso-Britannian ja Irlannin Ikean henkilöstö- ja kulttuurijohtaja Darren Taylor kommentoi: ”Olemme innoissamme ollessamme ensimmäinen brändi, joka tarjoaa palkallista työtä Robloxissa, tuoden esille, kuinka teemme uria eri tavalla. Ikealla ei ole yhtä tiettyä urapolkua; työntekijämme voivat vaihtaa roolia ja osastoa ja kasvaa mihin suuntaan tahansa, sekä pelissä että oikeassa maailmassa.”

Ikean uusi virtuaalinen myymälä on kehitetty yhteistyössä ruotsalaisen pelisuunnitteluyhtiön The Gangin kanssa, ja se tarjoaa pelaajille mahdollisuuden kokea Ikean työmaailman eri näkökulmia. Roblox-yhteisön jäsenet voivat vierailla myymälässä, tarjoilla lihapullia ja järjestellä tiloja tunnetuilla Ikea-tuotteilla, ja heillä on mahdollisuus voittaa eksklusiivisia Ikea-UGC-tuotteita.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit