Kaksi huippupeliä Epic Gamesissa ilmaiseksi – myös seuraava ilmaisjulkaisu kannattaa laittaa merkille

The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition, Thief ja Ghostrunner eivät liikaa esittelyitä kaipaa!

Tällä viikolla Epic Games on päättänyt hemmotella yhteisöään tarjoamalla kaksi huippupeliä täysin ilmaiseksi. Mikäli siis lempipelisi on ilmainen, niin kannattaa hyödyntää tämä tilaisuus samantien ennen kuin se unohtuu.

Ensimmäinen tarjolla oleva peli on The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition, joka on Obsidian Entertainmentin ja Private Divisionin luoma palkittu roolipeli. Tämä peli vie pelaajat kaukaiseen tulevaisuuteen, jossa he heräävät vuosikymmeniä kestäneen kryounen jälkeen huomatakseen olevansa osa syvälle juurtunutta salaliittoa, joka uhkaa koko kolonian tulevaisuutta. Spacer’s Choice Edition tarjoaa pelaajille alkuperäisen pelin ja kaikki lisäsisällöt parannellussa muodossa, mukaan lukien paremmat grafiikat, suorituskyvyn parannukset ja lisää animaatioita.

Toinen ilmainen peli on vuoden 2014 uusversio ikonisesta Thief-pelistä, jossa pelaajat astuvat varkaiden mestarin, Garrettin, saappaisiin. Pelissä Garrett kutoo taitojaan käyttäen verkkoaan synkässä ja vaarallisessa Kaupungissa, jossa sorto ja pelko rehottavat. Pelaajien tulee käyttää älyään ja varjonsa hyväkseen selviytyäkseen tässä kaaoksen partaalla olevassa maailmassa.

Nämä pelit ovat saatavilla lataukseen Epic Games Storesta ilmaiseksi vain rajoitetun ajan, tämän viikon torstaihin asti. Tämä on erinomainen tilaisuus lisätä kaksi mahtavaa peliä kokoelmaasi maksamatta senttiäkään.

Tämän viikon torstaina, 11. huhtikuuta, Epic Games aikoo jatkaa anteliaisuuttaan julkaisemalla uuden ilmaispelin, Ghostrunnerin. Tämä peli vie pelaajat synkkään tulevaisuuteen, jossa he ottavat ohjat ihmiskunnan viimeisen suojan, Dharma Towerin, huipulle pyrkivänä miekkataistelijana. Ghostrunner yhdistää nopeatempoiset taistelut ja yksilöllisen tarinan, joka sijoittuu tieteisfiktion ja post-apokalyptisten teemojen risteykseen.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit