Kauhuklassikon esiosa valtaa elokuvasalit: The First Omen -elokuvan traileri ja juliste julkaistiin

Esiosa syventää kauhuelokuvasarjan tarinaa entisestään.

20th Century Studios on julkaissut odotetun trailerin ja julisteen tulevasta kauhuhelmestään, The First Omen. Psykologisen kauhun mestariteos on paljon rakastetun elokuvasarjan uusin lisäys, ja se saapuu suomalaisiin elokuvateattereihin perjantaina 5. huhtikuuta 2024.

The First Omen vie katsojat jännittävälle matkalle Roomaan, jossa nuori amerikkalainen nainen kamppailee pimeyden voimia vastaan, jotka kyseenalaistavat hänen uskonsa ja paljastavat karmivan salaliiton. Esiosa syventää alkuperäisen kauhuelokuvasarjan tarinaa, tarjoillen uusia näkökulmia ja sykähdyttäviä hetkiä.

Elokuvan tähtikaartiin kuuluu monia tunnettuja nimiä, kuten Nell Tiger FreeTawfeek Barhom, Sonia Braga, Ralph Ineson ja Bill Nighy, joiden lahjakkuus tuo tarinaan syvyyttä ja vivahteita. Ohjaaja Arkasha Stevenson, yhdessä käsikirjoittajien Tim Smithin, Keith Thomasin ja Ben Jacobyn kanssa, luo uuden luvun tässä ikonisten kauhutarinoiden sarjassa, joka nojaa David Seltzerin luomien hahmojen monimutkaiseen maailmaan.

Tuottajina toimivat alan konkarit David S. Goyer ja Keith Levine, jotka ovat tuoneet mukanaan kokemuksensa ja visionäärisen näkemyksensä.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit