Lost Castle 2 julkaistaan Steamin Early Accessissa

Hunter Studio ilmoitti odotetun Lost Castle 2 -pelin julkaisusta. Peli on saatavilla Steamin Early Accesissa 25. heinäkuuta alkaen. Lähde yksin tai ystävien kanssa seikkailuun, kerää satoja aarteita ja taistele mahtavia pomoja vastaan tässä kiehtovassa jatko-osassa.

Hunter Studio on innoissaan ilmoittaessaan, että odotettu aarrejahtiin keskittyvä toiminta-roguelike Lost Castle 2 julkaistaan Steamin Early Accessissa torstaina 25. heinäkuuta. Peli on jatkoa yli kaksi miljoonaa kappaletta myyneelle Lost Castle -pelille.

Early Access -julkaisussa pelaajat pääsevät sukeltamaan syvälle viiteen salaperäiseen tasoon. Pelaajat voivat löytää satoja aarteita ja esineitä vahvistaakseen ja kehittääkseen kykyjään. Pelissä on noin 180 erilaista asetta ja noin 100 erilaista haarniskaa, joiden avulla voi näyttää taitonsa.

Taistele linnaa puolustavia örkkejä ja myyttisiä olentoja vastaan ja osoita voimasi 11 mahtavaa pomovastusta vastaan matkallasi kohti arvokasta saalista. Pelaa yksin tai ystävien kanssa 2-4 pelaajan online-yhteistyössä, kukista viholliset ja ansaitse palkintoja tullaksesi parhaaksi aarteenmetsästäjäksi.

Pelin ominaisuudet
  • Toiminta-roguelike täynnä houkuttelevia aarteita – Löydä vuorten kätkemä maa täynnä ryöstettävää, toiminnantäyteinen beat ’em up -roguelike 1-4 pelaajalle.
  • Satoja aseita ja haarniskoja kerättävänä – Varustaudu voimakkailla saaliilla ja löydä oma pelityylisi, testaa taistelutaitosi vihollisarmeijaa ja mahtavia pomoja vastaan.
  • Aarteenmetsästys yksin tai ystävien kanssa – Haasta Musta Linna yksin seikkaillen tai liity muiden pelaajien joukkoon 2-4 pelaajan online-yhteistyössä.
Tietoa pelistä

Lost Castle 2 on 2D Beat’em up Rogue-Lite -peli, joka tarjoaa runsaan määrän aseita ja varusteita, erilaisia toimintamekaniikkoja ja ainutlaatuisia aseiden taitoja. Pelissä on yli 200 erilaista asetta ja haarniskaa, ja yli 140 aarretta, joilla on omat erityisvaikutuksensa. Mitä enemmän aarteita keräät, sitä voimakkaammaksi tulet, tuoden jokaisen pelikerran mukanaan uusia muutoksia ja jännitystä!

Pelissä on monipuolisia tasoalueita kuten Tumma Metsä, Hylätty Kylä, Kristallivuori, Mustan Linnan Silta ja Musta Linna. Yli 10 ainutlaatuista mahtavaa pomoa odottaa haastettasi!

Mustan Linnan sanotaan sijaitsevan syvällä rajavuorilla, salaperäinen linnoitus. Aarteenmetsästäjien raportit kuvaavat linnaa ympäröiviä erityisen ainutlaatuisia ympäristöjä. Läheiset olennot ovat kokeneet outoja mutaatioita, ja jopa salaperäisiä Ethreal- ja Sielukristalleja on löydetty. Kaikki viittaa siihen, että Musta Linna kätkee sisäänsä salaisuuksia…

Lost Castle 2 julkaistaan Steamin Early Accessissa torstaina 25. heinäkuuta 2024, ja sen voi lisätä Steam-toivelistalle jo nyt. Alta voit katsoa pelin trailerin.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit