Margot Robbien tähdittämästä Barbie-menestyksestä Monopoly-elokuvan tuottajaksi

Margot Robbien tuotantoyhtiö LuckyChap aikoo työstää elokuvan yhdessä lautapelibrändi Hasbron ja Lionsgate-studion kanssa.

Margot Robbie, viime vuoden suurimman kassamagneetin Barbie-elokuvan tähti ja tuottaja, suuntaa nyt katseensa toiseen kulttuuriklassikkoon, Monopoly-lautapeliin. Robbie ja hänen tuotantoyhtiönsä LuckyChap ovat ilmoittaneet tuottavansa elokuvan tästä maailmanlaajuisesti rakastetusta lautapelibrändistä yhteistyössä Hasbro Entertainmentin ja Lionsgate-studion kanssa.

Monopoly, joka on tunnettu rikkaan kiinteistömaailmansa ja ikonisen maskottinsa, ”Rich Uncle” Pennybagsin, ansiosta, on myyty lähes puoli miljardia kappaletta yli 100 maassa vuodesta 1935 lähtien. Tämä tekee siitä maailman suosituimman lautapelibrändin. Lionsgaten hankittua oikeudet peliin eOnen ostoksen myötä joulukuussa 2023, studion ja LuckyChapin välinen yhteistyö on herättänyt suuria odotuksia.

Adam Fogelson, Lionsgate Motion Picture Groupin puheenjohtaja, on ilmaissut suuren innostuksensa yhteistyöstä LuckyChapin kanssa. ”En voisi kuvitella parempaa tuotantotiimiä tälle rakastetulle ja ikoniselle brändille kuin LuckyChap,” hän sanoi ja lisäsi, että yhtiöllä on ”selkeä näkökulma” tulevaan Monopoly-elokuvaan.

LuckyChap on viime aikoina ollut kysytty tuottaja Hollywoodissa, kiitos Barbie-elokuvan valtavan menestyksen. Yhtiö on myös tuottanut elokuvia kuten I, Tonya ja Promising Young Woman, sekä viimeaikaisen Sundance-hitin My Old Ass, joka myytiin Amazon MGM Studiosille 15 miljoonalla dollarilla.

Robbie ja hänen tuotantokumppaninsa, mukaan lukien aviomies Tom Ackerley, ovat asettaneet tavoitteekseen laajentaa naisten tarinoiden ja naisten tarinankertojien mahdollisuuksia Hollywoodissa. Tämä visio näkyy myös heidän tulevissa projekteissaan, kuten K18-luokitellussa joulukomediassa Naughty, jonka ohjaa Olivia Wilde, ja pitkään suunnitteilla olleessa elokuvaversiossa suositusta videopelistä The Sims.

Vaikka Monopolysta on yritetty tehdä elokuvaa useita kertoja aiemmin, LuckyChapin ainutlaatuinen näkemys ja aiempi menestys herättävät toiveita siitä, että tämä yritys tuottaa toivotun tuloksen.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit