Metallica valloittaa Fortniten: Uusi musiikkikokemus ja festivaalikausi!

Metallica valloittaa Fortniten täysin uudella musiikkikokemuksella ja festivaalikaudella! 13. kesäkuuta julkaistavassa päivityksessä pelaajat voivat nauttia Metallican virtuaalikeikoista, uusista pelitiloista ja teemaisista palkinnoista.

Metallican fanit voivat iloita, sillä legendaarinen rock-yhtye tuo ainutlaatuisen musiikkikokemuksen Fortniten maailmaan. Uudessa päivityksessä, joka julkaistaan torstaina 13. kesäkuuta, Metallica vie pelin uudelle tasolle useiden pelimuotojen ja tapahtumien kautta.

Metallica: Fuel. Fire. Fury.

Fortnite Festival Season 4 tuo mukanaan Metallica: Fuel. Fire. Fury. -kokemuksen, jossa pelaajat voivat sukeltaa kuuteen bändin fanien suosikkikappaleeseen pelin sisällä. Erikoistapahtuma järjestetään 22. ja 23. kesäkuuta useina esitysaikoina, ja se löytyy Fortniten Discover-ruudulta. Esityksiä on lauantaina 22. kesäkuuta klo 21, 24 ja 05 sekä sunnuntaina 23. kesäkuuta klo 17, 21 ja 24 Suomen aikaa.

Neljäs Fortnite Festival -kausi

Neljäs festivaalikausi tarjoaa Metallica-teemaisia sisältöjä, kuten uusia asuja ja palkintoja. Premium Reward Trackin ostajat saavat heti käyttöönsä Lars Ulrichin asun, kun taas James Hetfieldin, Kirk Hammettin ja Robert Trujillon asut avautuvat kauden edetessä. Lisäksi pelaajat voivat suorittaa Metallica-tehtäviä, joista voi ansaita Jamesin ESP Snakebyte -kitaran ja Robertin Warwick M72 -basson.

Uusi Battle Stage ja Rocket Racing -rata

4. kauden myötä Fortniteen lisätään uusi PvP-tila Battle Stage, jossa 16 pelaajaa kilpailee toisiaan vastaan. Lisäksi Rocket Racing -pelimuotoon tulee uusi Thrash Mountain -rata, jossa pelaajat voivat kilpailla Metallican Fuel-kappaleen tahdissa. Rata on tribuutti kaikelle rockille ja tarjoaa haastavan mutta viihdyttävän ajokokemuksen.

Ride the Lightning ja Metallica Loot Island

Fortniten Battle Royale -tilassa pelaajat voivat löytää Ride the Lightning -kitaroita, joilla voi luoda salama-arkkeja taivaalle ja käyttää niitä hyökkäyksissä. Lisäksi pelin aikana ilmestyy Metallica Loot Island, jossa on lavastettu Metallican M72 World Tour -kiertueen inspiroima lava. Pelaajat voivat taistella saarella ja ansaita arvokkaita palkintoja.

Metallica Cup ja muut kilpailut

Metallica Cup järjestetään tiistaina 18. kesäkuuta, jolloin pelaajat voivat kilpailla ja ansaita Ringer-emoten. Kilpailu on avoin kaikille, jotka täyttävät tietyt vaatimukset, kuten kaksivaiheisen tunnistautumisen Epic-tilillään.

Kaupan tuotteet ja muut päivitykset

Metallican jäsenet tulevat saataville myös Fortnite-kauppaan Puppet Master -asuina, jotka sisältävät erikoisefektejä kuten liekehtivät silmät ja hehkuvat kallohaarniskat. Kaupasta voi myös ostaa useita Metallican kappaleita, joihin lukeutuvat Enter Sandman, Fuel, Master of PuppetsRide the Lightning, The Unforgiven ja Wherever I May Roam.

Metallican vierailu Suomessa

Metallica vieraili sattumoisin myös vastikään Helsingissä osana M72 World Touriaan ja esiintyi Olympiastadionilla 7. ja 9. kesäkuuta 2024. Bändi rikkoi Olympiastadionin yleisöennätyksen keräten kahdelle keikalleen yhteensä 105 000 kuulijaa, ylittäen U2:n vuonna 2010 asettaman ennätyksen. Sunnuntain keikka oli erityisesti fanien mieleen klassikkobiisien ja suomalaisen Pelle Miljoonan Olen kaunis -coverin myötä.

Alta voit katsoa festivaalikauden trailerin. Lisätietoja festivaalista voit lukea Fortniten uutisesta.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit