Netflixiin viisi uutta mobiilipeliä toukokuun aikana – mukana Sonic Mania Plus ja muita jännittäviä julkaisuja

Toukokuussa saapuu Netflixiin viisi uutta mobiilipeliä, jotka tuodaan yksinoikeudella alustalle. Tarjolla on SEGA:n Sonic Mania Plus, Jonathan Blown ikoninen Braid Anniversary Edition, uusi seikkailupeli Paper Trail, toimintapakattu Katana Zero ja interaktiivinen seikkailu Netflix Stories: Virgin River.

Netflix jatkaa panostustaan pelien maailmaan tuomalla Netflixiin viisi uutta mobiilipeliä, jotka ovat saatavilla vain alustan jäsenille. Tämä uusi valikoima sisältää sekä klassikoita että täysin uusia seikkailuja, jotka sopivat eri tyylilajien ystäville.

Sonic Mania Plus – nopeuden juhlaa (7. toukokuuta)

Koe vauhdin hurmaa Sonic Mania Plus -pelissä, joka on kunnianosoitus maailman nopeimmalle siniselle siilille. Pelissä voit juosta, hypätä ja kerätä kultaisia renkaita Sonicin, Tailin tai Knucklesin hahmolla. Tämä retrohenkinen alustapeli on täynnä viittauksia aikaisempiin Sonic-peleihin ja tarjoaa uusia pomo-otteluita, jotka viehättävät niin pitkäaikaisia faneja kuin uusia pelaajiakin.

Braid, Anniversary Edition – aikamatka muistoihin (14. toukokuuta)

Braid, Anniversary Edition vie pelaajat aikamatkalle, jossa aika käyttäytyy oudolla tavalla. Tässä uusitussa versiossa on 40 uutta tasoa, joista yksi on yksinoikeudella Netflixin jäsenille. Pelin korkearesoluutioiset grafiikat, uudet ääniefektit ja laaja audiovisuaalinen kommentaari tekevät pelaamisesta entistä syvällisemmän kokemuksen.

Paper Trail – seikkailu paperisessa maailmassa (21. toukokuuta)

Paper Trail on palkittu mobiilipeli, jossa seurataan Paigen tarinaa hänen lähtiessä ensimmäistä kertaa kotoa opiskelemaan. Pelin innovatiivinen mekaniikka mahdollistaa ympäristön taittelun ja kahden puolen yhdistämisen, mikä luo monipuolisia pulmia ja tutkimuskohteita.

Netflix Stories: Virgin River – löydä elämäsi rakkaus (29. toukokuuta)

Netflix Stories: Virgin River on interaktiivinen kertomus, joka perustuu suosittuun Netflix-sarjaan. Pelissä pääset tutustumaan Virgin Riverin yhteisöön ja tekemään valintoja, jotka vaikuttavat tarinan kulkuun. Koe yhteisöllisyyden, täyttymyksen ja rakkauden löytämisen ilo interaktiivisessa muodossa.

Katana Zero – samurai-toimintaa pikselitaiteella (TBD toukokuu)

Katana Zero on neo-noir alustapeli, joka hurmaa 16-bittisellä visuaalisella tyylillään ja toimintatäyteisellä pelimekaniikallaan. Samurai-salamurhaajana kohtaat nopeatempoisia taisteluita ja välitöntä kuolemanvaaraa. Valitse, miten reagoit keskusteluissa, jotka vievät tarinaa eteenpäin tasojen välillä.

Nämä Netflixin viisi uutta mobiilipeliä ovat saatavilla kaikille Netflixin jäsenille ilman mainoksia tai sovelluksen sisäisiä ostoja, tarjoten laadukasta viihdettä ilman lisäkustannuksia. Tutustu näihin peleihin ja löydä uusi suosikkisi Netflixin kasvavasta pelikirjastosta.

Lisätietoja Netflixin peleistä voit lukea Netflixin uutissivustolta.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit