Netflixin Sweet Tooth -sarjan finaalikausi vie katsojat arktiseen seikkailuun

Netflixin suosittu sarja Sweet Tooth saapuu viimeiseen kauteensa, jossa seikkailu vie katsojat Alaskaan post-apokalyptisen maailman kohtalon hetkillä.

Netflixin suosittu post-apokalyptinen sarja Sweet Tooth on ilmoittanut kolmannen kautensa olevan sarjan viimeinen. Kauden tapahtumat sijoittuvat jäiseen Alaskaan, jonne sarjan päähenkilö Gus ja hänen ystävänsä suuntaavat löytääkseen Gussin äidin, Birdien. Sarjan luojan ja showrunnerin Jim Micklen mukaan kolmas kausi tarjoaa jännittäviä uusia seikkailuja ja toivottavasti tyydyttävän päätöksen tälle eeppiselle tarinalle.

Kolmas kausi seuraa Gussia (Christian Convery), Jepperdia (Nonso Anozie), ja heidän ystäviään heidän matkallaan Alaskan sydämeen. Matkalla he kohtaavat uusia uhkia, kuten Helen Zhangin (Rosalind Chao) ja hänen tyttärensä Rosien (Kelly Marie Tran), jotka yhdessä niin kutsuttujen Wolf Boys -hahmojen kanssa pyrkivät uudelleenkäynnistämään ihmiskunnan synnytystä. Sarjan teemat syvenevät ja pimetenevät Gusin kasvaessa sarjan mukana.

Sweet Tooth perustuu Jeff Lemiren DC Comicsin sarjakuvaan, ja sen on tuottanut Warner Bros. Television yhteistyössä Robert Downey Jr.:n ja Susan Downeyn johtaman Team Downeyn kanssa. Sarjan ensimmäinen kausi alkoi vuonna 2021, ja toinen kausi sai ensi-iltansa viime kesänä. Uusi kausi, joka on kuvattu Uudessa-Seelannissa, saapuu Netflixiin 6. kesäkuuta.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit