Overwatch 2:n kymmenes kausi esittelee Venture-hahmon ja uudistaa pelikokemusta

Overwatch 2:n kymmenes kausi tuo mukanaan jännittäviä uudistuksia ja pelin dynamiikan elävöittämistä sekä lukuisia pelin kulkuun ja käyttöliittymään liittyviä päivityksiä.

Blizzard Entertainment on julkaissut tietoja Overwatch 2:n tulevasta kymmenennestä kaudesta, joka tuo mukanaan merkittäviä muutoksia ja uusia hahmoja. Kauden kohokohtana on uusi hahmo, Venture, jonka ainutlaatuiset alamaailman mekaniikat ja seikkailunhaluinen henki ovat saaneet pelaajat innostumaan. Kaikki hahmot, sekä uudet että vanhat, ovat heti pelaajien käytettävissä ilman, että niitä tarvitsee enää avata Battle Passin kautta.

Myös Mythic-hahmoskineihin on tulossa muutoksia: Pelaajat voivat nyt edetä Premium Battle Passin kautta ja päättää, kuinka pitkälle haluavat kehittää kunkin Mythic-skin. Uusi Mythic Shop tarjoaa mahdollisuuden hankkia sekä menneiden että nykyisten kausien Mythic-skinnejä.

10. kauden aikana pelaajat tienaavat kolikoita sekä ilmaisesta että Premium Battle Passin radasta, mikä tekee kolikoiden keräämisestä johdonmukaisempaa. Lisäksi viikoittaiset haasteet ovat joustavampia ja palkitsevat nyt Battle Pass XP:llä.

Uuden Clash-pelimuodon myötä esitellään myös kaksi uutta karttaa, joista ensimmäinen, Hanaoka, on kokeilukäytössä kauden alusta lähtien. Lisäksi Season 11 tuo uuden Push-kartan Runasapi, joka sijoittuu Perun Illariin ja Inti-sotureiden maailmaan.

Pelaamisen turvallisuuteen ja hauskuuteen keskittyvä Defense Matrix -päivitys tuo mukanaan ”Wide Groups” -ominaisuuden, jonka avulla pelaajat voivat pelata kilpailullisia otteluita ystäviensä kanssa riippumatta heidän sijoituksistaan. Uusi järjestelmä myös torjuu pelistä poistumista ja päivittää ”Hide My Name” -toiminnon, joka auttaa suojelemaan pelaajia häirinnältä.

Blizzard on sitoutunut kuuntelemaan yhteisön palautetta ja kehittämään Overwatch 2:ta entistäkin miellyttävämmäksi, turvallisemmaksi ja kilpailullisemmaksi pelikokemukseksi. Kymmenes kausi näyttääkin tuovan paljon kaivattuja uudistuksia, jotka parantavat pelin dynamiikkaa ja yhteisöllisyyttä.

Alta voit katsoa vielä videon uusimmista päivityksistä.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit