RuneScape-musiikkia saatavilla – Battleaxes and Ballads tuo raskasta metallimusiikkia Old School RuneScapen hengessä

Jagex tuo raskaan metallin rytmit Old School RuneScape -maailmaan uudella ”Battleaxes and Ballads” -albumilla, joka sisältää Mykel Dunnin remiksejä pelin ikonisista kappaleista.

RuneScape-fanit voivat nyt nauttia rakastetuista kappaleistaan uudella tavalla, kun Jagex, yhteistyössä Laced Recordsin ja Regen Audion kanssa, julkaisivat RuneScape: Battleaxes and Ballads -albumin. Raskaan metallin remiksialbumi sisältää kymmenen ikonista Old School RuneScape -kappaletta ja se on saatavilla suoratoistopalveluissa sekä ennakkotilattavana vinyylinä.

Albumilla kuullaan muun muassa kappaleet Autumn Voyage, Scape Main ja Sea Shanty 2 Mykel Dunnin sovituksina. Dunnin raskaan metallin versiot tuovat uutta eloa näihin klassisiin kappaleisiin, ja fanit voivat kuunnella koko albumin YouTubessa, jossa jokaisen kappaleen taustalla on ainutlaatuista pikselitaidetta, luotuna OceanBytesin toimesta.

Ennakkotilattava vinyyli on kirkkaan punainen ja toimitetaan ulko- ja sisäkansissa, jotka on koristeltu söpöllä pikselitaiteella. Vinyylin voi tilata Laced Recordsin verkkosivuilta hintaan 30 dollaria, ja ennakkotilaajat saavat digitaalisen latauksen albumista veloituksetta.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun RuneScape laajenee pelin ulkopuolelle. Aiemmin tänä vuonna julkaistiin keittokirja, joka sisältää reseptejä pelin ikonisista ruoista. Pelin sisällä tapahtuu myös jatkuvasti uutta: rantaloma on jälleen avoinna, tarjoten uusia Skilling-palkintoja ja mahdollisuuden kohdata raivokas rapu.

Lisätietoja RuneScape: Battleaxes and Ballads -albumista ja sen tilausmahdollisuuksista löytyy Laced Recordsin verkkokaupasta.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit