Sega ja Rovio yhdistävät voimansa: Sonic Rumble tuo uudenlaista vauhtia mobiilipelien maailmaan

Sonic Rumble, Segan ja suomalaisen Rovion yhteistyössä kehittämä uusi mobiilipeli, tarjoaa vauhdikasta battle royale -toimintaa Sonic-maailmassa. Peli julkaistaan iOS:lle ja Androidille ensi talvena, mutta innokkaat pelaajat pääsevät käsiksi peliin jo toukokuun lopulla rajoitetussa betatestissä.

Uusi virstanpylväs Segan ja Rovion yhteistyössä

Sonic Rumble on ensimmäinen suuri yhteistyöprojekti japanilaisen pelijätti Segan ja suomalaisen Rovion välillä sen jälkeen, kun Sega osti Rovion viime vuonna. Peli on suunniteltu mobiilialustoille ja se yhdistää nopeatempoiset kilpailut tuttuun Sonic-universumiin uudella ja innostavalla tavalla.

Pelin kuvaus ja ominaisuudet

Sonic Rumble on battle royale -tyyppinen moninpeli, jossa jopa 32 pelaajaa kilpailee toisiaan vastaan erilaisissa estejuoksuissa ja haasteissa. Pelaajat ohjaavat Sonic-sarjasta tuttuja hahmoja ja voivat kerätä pelissä sormuksia sekä avata uusia kosmeettisia asusteita, kuten merirosvopuvun Shadow the Hedgehogille. Pelin tapahtumat sijoittuvat Dr. Eggmanin luomaan leikkimieliseen maailmaan, joka tuo lisää syvyyttä ja tarinankerrontaa pelikokemukseen.

Beta-testaus ja julkaisuaikataulu

Sega on ilmoittanut järjestävänsä rajoitetun betatestauksen 24.–26. toukokuuta. Sonic Rumblen betatestiin osallistuvat pääsevät ensimmäisten joukossa kokeilemaan peliä ja antamaan palautetta kehittäjille. Virallinen julkaisu mobiililaitteille on suunniteltu ensi talveksi, mikä osuu yhteen Sonic the Hedgehog -elokuvasarjan kolmannen osan ensi-illan kanssa.

Miten osallistua beta-testiin

Kiinnostuneet pelaajat voivat ilmoittautua betatestiin Segan virallisilla verkkosivuilla. Ilmoittautumisaika päättyy 19. toukokuuta, joten nopeus on valttia niille, jotka haluavat päästä ensimmäisten joukossa kokemaan tämän jännittävän uuden pelin.

Netflix ilmoitti myös vastikään mobiilipeliensä lisäämisestä, ja yksi näistä peleistä on Sonic Mania Plus. Voit lukea artikkelistamme lisää tuoreesta pelilisäyksestä.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit