Suomalaiset saavat nähdä Alien: Romulus -elokuvan ensimmäisinä maailmassa

Suomalaisilla on ainutlaatuinen tilaisuus kokea tieteiskauhuelokuva Alien: Romulus ennen muuta maailmaa. Elokuva saa maailmanensi-iltansa Suomessa keskiviikkona 14. elokuuta, kaksi päivää ennen sen ensi-iltaa Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa.

Suomalaiset pääsevät kokemaan tieteiskauhuelokuvan Alien: Romulus ensimmäisten joukossa maailmassa. Leffa saa ensi-iltansa Suomessa keskiviikkona 14. elokuuta, kaksi päivää ennen sen ensi-iltaa Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa, joissa ensi-ilta on perjantaina 16. elokuuta.

Yhdysvalloissa elokuvan ikärajaksi on asetettu ”R” eli alle 17-vuotiaat tarvitsevat mukanaan vanhemman tai aikuisen huoltajan. Suomen ikärajaa ei kuitenkaan ole vielä määritetty.

Elokuvan synopsis

Uusi tieteiskauhuelokuva Alien: Romulus palauttaa ilmiömäisen menestyksen saavuttaneen Alien-leffasarjan takaisin juurilleen. Ryhmä nuoria avaruusmatkaajia tutkii hylätyn avaruusaseman kolkkoja sopukoita ja joutuu kohtaamaan koko universumin kammottavimman elämänmuodon.

Elokuvan juoni ja tunnelma

Alien: Romulus -elokuvan trailerit ovat paljastaneet, että leffassa palataan sarjan juurille, täynnä ahdistavia ja pimeitä käytäviä sekä klaustrofobista jännitystä. Elokuvan juoni keskittyy ryhmään nuoria avaruuskolonialisteja, jotka tutkiessaan hylättyä avaruusasemaa kohtaavat universumin pelottavimman elämänmuodon, Xenomorphin.

Ohjaaja Fede Alvarezin mukaan leffa hyödyntää käytännön erikoistehosteita luodakseen aidon ja pelottavan tunnelman. Alkuperäisen Alien-elokuvan ohjaaja Ridley Scott on kehunut leffaa ja sen dialogia, joten odotukset ovat korkealla.

Suomella on etuoikeus päästä kokemaan tämä kauhuelämys ensimmäisten joukossa maailmassa, sillä leffa saa ensi-iltansa Suomessa jo keskiviikkona 14. elokuuta.

Katso alta virallinen traileri ja valmistaudu hyytävään kauhuelämykseen avaruuden syövereissä, sillä kohta mennään taas.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit