Supercell lanseeraa Squad Busters -pelin globaalisti – ensimmäinen uusi julkaisu yli viiteen vuoteen

Supercell, suomalainen mobiilipelien kehittäjä, on ilmoittanut lanseeraavansa uuden Squad Busters -pelin maailmanlaajuisesti 29. toukokuuta.

Suomalainen pelialan jätti Supercell Oy on ilmoittanut uuden mobiilipelin, Squad Busters, globaalista julkaisusta. Tämä merkitsee yhtiön ensimmäistä globaalia pelijulkaisua yli viiden vuoden aikana. Peli tulee saataville sekä iOS- että Android-alustoille 29. toukokuuta.

Squad Busters tuo yhteen tunnetut hahmot Supercellin suosituista peleistä, kuten Clash of Clans, Brawl Stars, Hay Day, Clash Royale ja Boom Beach. Peli tarjoaa dynaamista 10 hengen moninpelikokemusta, jossa pelaajat kokoavat tiimejä ja kilpailevat toisiaan vastaan jalokivien keräämisessä. Käyttäjien saaman positiivisen vastaanoton johdosta Supercell on päättänyt nopeuttaa pelin globaalia julkaisua.

Kuvakaappaus Squad Bustersin pelaamisesta.
Squad Busters. Kuva: Supercell

Uudistunut pelikokemus

Squad Bustersissa pelaajat pääsevät osallistumaan intensiivisiin 4 minuutin mittaisiin otteluihin, joissa strategia ja tiimityöskentely ovat avainasemassa. Peli sisältää monipuolisia hahmoja Supercellin peliuniversumista, jotka aloittavat pelin perusmuodosta ja kehittyvät otteluiden aikana. Esimerkiksi suosittu barbaarihahmo Clash of Clans -pelistä esiintyy pelissä uudella ja jännittävällä tavalla.

”Pelin intuitiivinen ja helppokäyttöinen suunnittelu mobiililaitteille tarkoittaa, että se sopii kaikenlaisille pelaajille, aina satunnaispelaajista kilpailuhenkisimpiin käyttäjiin”, totesi Supercellin toimitusjohtaja Ilkka Paananen. ”Unelmamme on luoda pelejä, jotka viihdyttävät käyttäjiä vuosien ajan ja jäävät elämään pelaajien mieliin.”

Ennakkoon ladattavissa joissakin maissa

Vaikka Squad Busters julkaistaan globaalisti toukokuun lopussa, peli on jo saatavilla pehmeässä julkaisussa Suomessa ja muutamassa muussa maassa, kuten Kanadassa, Meksikossa, Espanjassa ja Pohjoismaissa. Tämä antaa Supercellille mahdollisuuden kerätä arvokasta palautetta ja tehdä mahdollisia parannuksia ennen laajempaa julkaisua.

Supercell on tunnettu aiemmista menestyspeleistään, jotka ovat kaikki saavuttaneet yli miljardin dollarin liikevaihdon. Yhtiö odottaa Squad Bustersin nousevan uudeksi hittipelikseen, joka seuraa aikaisempien peliensä menestyspolkua.

Lisätietoja pelistä, mukaan lukien eksklusiivista pelikuvaa ja hahmoja, löytyy Supercellin verkkosivulta.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit