The Witcher päättyy: Netflix vahvistaa sarjan viimeiset kaksi kautta

Netflixin suosittu fantasiasarja The Witcher saapuu loppusuoralle, kun tuotanto neljännelle kaudelle on käynnistynyt ja viides kausi on ilmoitettu sarjan viimeiseksi.

Netflix on virallisesti vahvistanut, että The Witcher -sarjan tuotanto neljännelle kaudelle on alkanut, ja samalla ilmoitettu sarjan päättymisestä viidennen kauden jälkeen. Neljännellä kaudella nähdään merkittäviä muutoksia, kun Liam Hemsworth ottaa Geraltin roolin Henry Cavillin jättäytyessä pois sarjasta. Uudet kaudet seuraavat Geraltin, Yenneferin ja Cirin matkaa sodan runtelemalla mantereella, ja heidän tarinansa huipentuvat viidennellä ja viimeisellä kaudella.

Tuoreessa tuotantopäivityksessä paljastettiin myös uusia näyttelijäkiinnityksiä. Laurence Fishburne liittyy sarjaan korkeana vampyyrina Regisina, Sharlto Copley nähdään palkkionmetsästäjä Leo Bonhartina ja Danny Woodburn astuu kääpiö Zoltanin saappaisiin. Uudet jaksot tulevat jatkamaan Andrzej Sapkowskin kirjoihin perustuvan tarinan kerrontaa, luvaten päättyä ”episodisesti ja tyydyttävästi”.

Neljännen kauden logline paljastaa, että henkilöhahmot kohtaavat lukuisia demoneja matkatessaan erillään toisistaan. Heidän on pystyttävä omaksumaan ja johtamaan löytämiään ryhmiä, jos he haluavat selviytyä tulikasteesta ja löytää toisensa jälleen.

Lauren Schmidt Hissrich, sarjan tuottaja, kommentoi innostuneena:

– On suuri ylpeyden aihe aloittaa The Witcherin toiseksi viimeinen kausi upean näyttelijäkaartin kanssa. Olemme innoissamme, että voimme tuoda Sapkowskin kirjat päätökseen näin mahtipontisesti. Emme olisi me, jos emme työntäisi hahmojamme äärimmilleen – pysykää kuulolla nähdäksenne, kuinka tarina päättyy.

Sarjan viimeisen kauden tuotanto käynnistyy peräkkäin neljännen kauden kanssa, ja Netflix julkaisi äskettäin kuvamateriaalia näyttelijöiden kokoontumisesta lukuharjoituksiin. Vaikka virallista julkaisupäivämäärää ei ole vielä asetettu, odotukset ovat korkealla tuleville kausille.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit