Tom Brady kohtaa ennennäkemättömän roastaamisen suorassa Netflix-lähetyksessä

Los Angeles muuttuu komedian mekaksi toukokuun alussa, kun Netflix Is a Joke Fest tuo yhteen stand-upin suurimmat nimet, mukaan lukien Tom Brady, joka astuu poikkeukselliseen rooliin ensimmäisessä suorassa paahtotilaisuudessaan. Festivaali lupaa 12 päivää naurua, yllätyksiä ja viihdettä yli 35 eri paikassa.

Urheilun suurimpana legendana tunnettu Tom Brady, joka on voittanut seitsemän Super Bowlia, astuu rohkeasti uuteen haasteeseen: hän on ensimmäinen kohde The Greatest Roast of All Time -nimisessä ohjelmassa. Tämä Netflixin suoraan lähetettävä, editoimaton ohjelma tuo amerikkalaisen jalkapallon supertähden naurun kohteeksi.

Brady on kokenut viime vuosina haasteita niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin, mutta tästä huolimatta hän ei peräänny uuden haasteen edessä. Vaikka urheilulegendalla ei olekaan enää tarvetta suojakypärälle, hän saattaa silti joutua ”säkätyksi”.

Maailmankuulu stand up -koomikko ja näyttelijä Kevin Hart toimii tilaisuuden juontajana Los Angelesissa sijaitsevassa Kia Forum -areenassa. Luvassa on yllätysvieraita niin urheilun, komedian kuin viihteenkin maailmoista. Vaikka Brady on tottunut kenttätaisteluihin ja vastustajiensa sanojen puristeluun, tämä tilanne tulee olemaan uusi hänelle.

The Greatest Roast of All Time -ohjelman lisäksi Hartin tuotantoyhtiö Hartbeat on vastuussa tapahtuman tuotannosta yhdessä Jeff Rossin, Casey Pattersonin ja Jeff Clanaganin kanssa.

Netflix Is a Joke Fest järjestetään Los Angelesissa 2. toukokuuta – 12. toukokuuta, ja siellä on yli 400 stand up -esitystä yli 35 eri paikassa. The Greatest Roast of All Time: Tom Brady -jakson suora lähetys tapahtuu Suomessa 6. toukokuuta kello 03.00 vain Netflixissä.

 

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit