Transformers: Galactic Trials – Uusi kilpa-ajopeli saapuu pelialustoille

Transformers: Galactic Trials kurvaa lokakuussa kilparadoille, tuoden yhteen ikoniset Autobotit ja Decepticonit uudessa ainutlaatuisessa kilpa-ajopelissä.

Johtava perheystävällisen viihteen julkaisija, Outright Games, yhteistyössä Hasbron kanssa, on paljastanut tulevan videopelinsä, Transformers: Galactic Trials. Ainutlaatuinen kilpa-ajopeli, jossa on myös rogue-lite-elementtejä, tuo fanien eteen intensiivisen yhdistelmän arcade-tyylistä kilpa-ajoa ja robottitaistelua. Peli julkaistaan perjantaina 11. lokakuuta 2024 ja se on saatavilla PlayStation 4®, PlayStation 5®, Nintendo Switch™, Xbox One, Xbox Series X|S, ja Steam -alustoille.

Pelissä pelaajat voivat ohjata ikonisia Autobot- ja Decepticon-hahmoja, kuten Bumblebee, Megatron, Elita-1 ja Optimus Prime, ja kilpailla eri radoilla keräten reliikkejä ja voittaen vastustajia. Pelin aikana pelaajat voivat kerätä uusia reliikkejä, tasoittaa hahmojaan ja avata uusia pelattavia hahmoja ja ulkoasuja.

Pelin keskeiset ominaisuudet:
  • Monipuolinen pelattavuus: Perinteinen arcade-kilpa-ajo yhdistyy dynaamiseen robottitaisteluun.
  • Kaksi pelitilaa: Galactic Trials -tila yksinpelille ja Arcade-tila kahden pelaajan paikallismoninpeliin.
  • Ikoniset hahmot: Pelaajat voivat valita suosikkihahmonsa, kuten Bumblebee ja Optimus Prime, ja mukauttaa pelikokemustaan.
  • Erilaiset radat ja turnaukset: Pelaajat voivat luoda omia kilpa-ajoja ja osallistua erikoisturnauksiin.

Outright Gamesin toimitusjohtaja Stephanie Malham ilmaisi innostuksensa:

– On ollut ilo jatkaa yhteistyötä Hasbron kanssa ja palata Transformers-maailmaan. Vuosi 2024 merkitsee tämän ikonisen pelin 40-vuotisjuhlaa, ja olemme erittäin innoissamme julkaistessamme ensimmäisen konsolirallipelin sarjan historiassa.

Hasbron Wizards of the Coastin ja Hasbron digitaalisen strategian ja lisensoinnin SVP Eugene Evans lisäsi:

– Kun Transformers juhlii 40-vuotista taivaltaan ja samalla ensi-iltaan tulee ensimmäinen täysin tietokoneanimoitu elokuva, Transformers One, olemme ylpeitä jatkaessamme yhteistyötä Outright Gamesin kanssa esitelläksemme eeppisen matkan, joka puhuttelee faneja ympäri maailman.

Alta voit katsoa pelin virallisen trailerin.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit