Tuoreet päivitykset League of Legendsiin ja Teamfight Tacticsiin

Riot Games on julkaissut kattavat päivitykset suosittuihin peleihinsä League of Legends ja Teamfight Tactics.

League of Legendsin 14.8-päivitys tuo tervetulleita muutoksia ennen MSI 2024 -turnausta

League of Legendsin tuorein 14.8-päivitys keskittyy valmistautumiseen tulevaa MSI 2024 -turnausta varten, tuoden mukanaan useita muutoksia ammattilaispelaamiseen sekä yleisiä pelipäivityksiä. Merkittävimpiä muutoksia ovat uudet Blood Moon -skinien lisäykset sekä Vanguardin käyttöönotto Filippiineillä. Champions-osiossa huomio kiinnittyy muun muassa Akalin, Azirin ja Dravenin säätöihin, jotka pyrkivät tasapainottamaan pelihahmojen vahvuuksia ja heikkouksia.

Päivityksen kohokohtia ovat uudet Blood Moon -skin-versiot hahmoille Fiddlesticks, Zed ja Zyra, jotka tulevat saataville 17. huhtikuuta 2024. Lisäksi ARAM-pelimuotoon on tehty useita tasapainotuksia, ja Mythic Shopin valikoima päivittyy uusilla Prestige-skinneillä.

Lue lisää päivityksen yksityiskohdista täältä.

Teamfight Tacticsin 14.8-päivitys: Muutoksia hahmoihin ja pelimekaniikkaan

Teamfight Tacticsissa 14.8-päivitys tuo useita muutoksia pelin hahmoihin ja pelimekaniikkoihin, mukaan lukien pelaajavahinkojen uudistuksen ja kaupan todennäköisyysmuutokset. Päivityksessä esitellään myös uudet Chibi Yone ja Chibi Spirit Blossom Yone -taktikot, jotka tuovat mukanaan uusia visuaalisia elementtejä ja pelimekaniikkoja.

Uudistukset sisältävät muun muassa yksinkertaistetun pelaajavahinkosysteemin ja muutoksia kultatuottoon voitto- ja tappioputkien aikana. Lisäksi peliin tehdään suuria muutoksia 4-kustannusten hahmoihin, joiden tarkoituksena on nostaa näiden hahmojen kilpailukykyä.

Tutustu tarkemmin päivityksen sisältöön ja muutoksiin täällä.

Alta voit katsoa MSI 2024 -turnauksen trailerin.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit