Uusi Doom-peli on tekeillä: Doom Year Zero -tittelillä kulkevan pelin on huhuttu tulevan pian

Uuden Doom-pelin on huhuiltu saapuvan piakkoin, ja sen on epäilty kulkevan nimellä Doom Year Zero. Id Softwaren kehittämä peli saatetaan paljastaa tulevassa Xbox Games Showcase -tapahtumassa kesäkuussa 2024.

Vihjeet uudesta Doom-pelistä ovat viime aikoina lisääntyneet ja odotus saattaa päättyä pian. Vuoden 2020 jälkeen id Softwaren kehitystiimi on ollut hiljaa tulevasta julkaisusta, kun Doom Eternal vei pelaajat helvetilliseen taistoon demonien keskelle. Nyt uudet tiedot viittaavat siihen, että Doom Year Zero -niminen projekti saattaa olla lähempänä julkaisuaan kuin koskaan.

Alkuperäinen vihje uudesta Doom-projektista tuli Eurogamerilta, jossa oli huomattu, että Bethesda-peliyhtiö oli laittanu tavaramerkkihakemuksen IDKFA-sanamerkistä, joka on Doomissa käytetty huijauskoodi.

Vaikka tarkkoja yksityiskohtia Doom Year Zero -pelistä ei ole vielä paljastettu, odotetaan, että se hyödyntää uusinta peliteknologiaa ja tarjoaa entistä syvemmän ja visuaalisesti vaikuttavamman pelikokemuksen. Erityisesti Xbox- ja PC-alustojen pelaajat voivat odottaa peliltä maksimaalista suorituskykyä ja graafista loistoa, sillä maaliskuussa 2021 Microsoft osti Bethesdan emoyhtiön ZeniMax Median.

Silmät kääntyvätkin nyt Xbox Games Showcase -tapahtumaan, joss id Softwaren odotetaan paljastavan Doom Year Zero -peli virallisesti. Uutta Doom-peliä odotellessa voit lukea muista peliuutisistamme Pelit-osiosta.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit