Uusi Star Wars -sarja The Acolyte aloittaa Disney+:ssa – ensimmäinen traileri julkaistu Star Wars -päivänä

Disney+ juhlisti äskettäin vietettyä Star Wars -päivää julkaisemalla ensitrailerin ja julisteen odotetusta Lucasfilmin live-action-sarjasta ’The Acolyte’, joka saapuu palveluun kesäkuun 4. päivä. Sarjan ensi-illassa esitetään kaksi jaksoa, ja mukana on myös suomalainen näyttelijä Joonas Suotamo.

Uusi Tähtien sota -sarja valtaa ruudut

Lucasfilmin tuottama uusi sarja The Acolyte on viimeisin lisäys Star Wars -universumiin ja se tuo jännitystä ja mysteeriä Disney+ -palveluun tulevana kesänä. Sarjan kiehtova juoni sijoittuu galaksin synkkiin kolkkiin, missä Jedi-mestari Lee Jung-jaen esittämä hahmo joutuu vastakkain vanhan vihollisensa, Amandla Stenbergin näyttelemän vaarallisen soturin kanssa. Tutkimus vie heidät yhä syvemmälle pimeyden poluille, paljastaen, että kaikki ei ole sitä miltä näyttää.

Suomalainen tähti valkokankaalla

Sarjassa nähdään merkittävässä roolissa myös suomalainen näyttelijä Joonas Suotamo, joka on tullut tunnetuksi Chewbacca-roolistaan aiemmissa Star Wars -elokuvissa. Suotamon rooli The Acolyte -sarjassa on herättänyt kiinnostusta erityisesti kotimaassa, ja hänen osallistumisensa vahvistaa suomalaisten näyttelijöiden kasvavaa läsnäoloa kansainvälisissä tuotannoissa.

Luova tiimi takana

Sarjan on luonut ja sitä tuottaa Leslye Headland, joka tunnetaan innovatiivisista televisiotuotannoistaan. Headland myös ohjasi sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa. Tuotantotiimiin kuuluu lisäksi Star Wars -legenda Kathleen Kennedy sekä useita muita alan ammattilaisia. Musiikista vastaa palkittu säveltäjä Michael Abels, jonka sävellykset lisäävät syvyyttä ja tunnelmaa sarjan tapahtumiin.

Katsottavissa yksinoikeudella Disney+:ssa

The Acolyte -sarjan odotetaan tuovan uutta syvyyttä Star Wars -universumiin ja tarjoavan katsojille ainutlaatuisia elämyksiä. Sarjan ensimmäiset kaksi jaksoa ovat katsottavissa Disney+ -palvelussa 4. kesäkuuta alkaen, ja sarjasta odotetaan kesän 2024 suurta hittituotantoa.

Alta voit katsoa sarjan ensimmäisen trailerin.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit