X-Men ’97 -sankarit saapuvat Rocket Leagueen – uusi tapahtuma tuo sarjakuvamaailman pelikentille

Rocket League käynnistää uuden kauden, joka tuo mukanaan X-Men ’97 -teemaisia kosmetiikkapäivityksiä.

Suosittu urheilupeli Rocket League on julkistanut uusimman yhteistyönsä, joka tuo peliin sisältöä X-Men ’97 -animaatiosarjan teemoilla. Psyonixin kehittämä peli on aiemmin tehnyt yhteistyötä useiden tunnettujen brändien kanssa, kuten Autot-elokuvan Salama McQueenin ja Ghostbustersin kanssa, tarjoten pelaajille mahdollisuuden muokata autojaan erikoissuunnitteluin. Nyt peliin saapuu rakastettu Marvel-sarjakuva.

X-Men ’97, joka on saanut kiitosta kriitikoilta Disney+:ssa aikaisemmin tänä vuonna, jatkaa siitä, mihin alkuperäinen X-Men: The Animated Series jäi. Uudessa sarjassa nähdään suosittuja hahmoja, kuten Cyclops, Wolverine ja Professori X uusissa seikkailuissa. Monet alkuperäisen sarjan ääninäyttelijät, kuten Wolverinea ääninäyttelevä Cal Dodd ja Beastia ääninäyttelevä George Buza, ovat palanneet rooleihinsa.

Rocket League lanseeraa 14. kauden

Rocket Leaguen 14. kauden myötä peliin lisätään uutta sisältöä ja kosmetiikkaa, joka on saatavilla kaikilla suurilla alustoilla. Psyonix ja Epic Games paljastivat virallisesti X-Men ’97 -yhteistyön lauantaina, esitellen runsaasti uusia kosmetiikkaesineitä, jotka perustuvat X-Menin jäseniin ja heidän kuuluisiin vihollisiinsa.

Tapahtuman sisältö

X-Men ’97 -tapahtumassa pelaajat voivat mukauttaa ajoneuvojaan X-Men-teemaisilla tarrakuvioilla, koristeilla, renkailla ja muilla varusteilla. Esimerkiksi Blackbird, Cerebro ja Sentinel Head -koristeet ovat saatavilla pelin haasteiden kautta, ja pelaajat voivat näyttää kumppanuutensa joko hyviksille tai pahiksille eri pelaajabannereiden, kuten X-Menin Wolverinen tai Magneton, avulla. Tapahtuma tarjoaa myös premium-sisältöä, joka on ostettavissa pelin kaupasta, mukaan lukien erilaisia paketteja, kuten X-Men Mega Bundle ja Fennec-paketti.

X-Men ’97 -tapahtuma on käynnissä 23. huhtikuuta alkaen ja kestää 3. toukokuuta asti. Pelaajat voivat aloittaa haasteiden suorittamisen ja lukita uusia esineitä, kuten ainutlaatuisia tarrakuvioita ja koristeita, jotka perustuvat sarjan suosikkihahmoihin ja heidän voimavarusteisiinsa. Tämä erikoistapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden yhdistää kaksi ikonista brändiä yhdeksi jännittäväksi pelikokemukseksi.

Lisätietoja tapahtumasta näet Rocket Leaguen verkkosivulta.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit