Bad Boys: Ride or Die jyrää elokuvateattereissa ja ylitti 100 miljoonan dollarin rajapyykin

Bad Boys: Ride or Die, Will Smithin ja Martin Lawrencen tähdittämä toimintaelokuva, nousi viikonlopun katsotuimmaksi Suomessa. Elokuva keräsi yhteensä yli 15 000 katsojaa ja rikkoi samalla 100 miljoonan dollarin rajan maailmanlaajuisessa lipputuloissa.

Bad Boys: Ride or Die on neljäs osa suositussa Bad Boys -elokuvasarjassa. Leffa, jonka ohjaajina toimivat Adil El Arbi ja Bilall Fallah, on saanut erittäin hyvän vastaanoton. Suomessa elokuva keräsi ensi-iltaviikonloppunaan 9 240 katsojaa, mikä nosti sen heti viikonlopun katsotuimmaksi leffaksi. Yhteensä elokuvalle on kertynyt 15 103 katsojaa sen ensiesityksen jälkeen.

Globaalisti leffa keräsi 104,6 miljoonaa dollaria avausviikonloppunaan, josta 48,6 miljoonaa tuli kansainvälisestä myynnistä. Erityisesti Yhdysvalloissa elokuva menestyi erinomaisesti, keräten 56 miljoonaa dollaria. Suurimmat kansainväliset markkinat olivat Iso-Britannia (4,9 miljoonaa dollaria), Meksiko (4,2 miljoonaa dollaria), Saudi-Arabia (3,7 miljoonaa dollaria) ja Saksa (3,7 miljoonaa dollaria).

Vahva kilpailu viikonlopun katsotuimmista elokuvista

Bad Boys: Ride or Die ei ollut ainoa uutuuselokuva, joka sai ensi-iltansa viikonloppuna. Ishana Night Shyamalanin ohjaama kauhumysteeri The Watchers keräsi 994 katsojaa Suomessa ja sijoittui kahdeksanneksi. Kansainvälisesti The Watchers ei menestynyt yhtä hyvin, keräten vain 11,7 miljoonaa dollaria. Leffan vastaanotto oli heikko sekä kriitikoiden että yleisön keskuudessa, ja se sai Rotten Tomatoes -sivustolla vain 29 %
arvion.

Alejandro Jodorowskyn kulttileffa Santa Sangre sai myös ensi-iltansa Suomessa, keräten 316 katsojaa ja sijoittuen jaetulle 20. sijalle. Lisäksi Jeremy Purcellin ja Lorraine Lordanin ohjaama lasten animaatioelokuva Lunnisaaren tarinoita – Uudet ystävät keräsi 116 katsojaa 19 teatterissa.

Box office -menestys jatkuu

Vaikka Bad Boys: Ride or Die hallitsi viikonloppua, myös muut leffat vetivät väkeä teattereihin. Viime viikonlopun ykkönen, animaatioelokuva Karvinen, paransi tulostaan 18,6 % keräten 7 127 katsojaa. Kung Fu Panda 4 keräsi puolestaan 9 % enemmän katsojia kuin edellisviikonloppuna, nostaen kokonaiskatsojamääränsä lähes 140 000.

Elokuvateattereissa myytiin viikonloppuna 5 % enemmän lippuja kuin edellisenä viikonloppuna, mikä osoittaa yleisön innostuksen leffakäynteihin. Bad Boys: Ride or Die näyttää jatkavan menestyksekkäästi teattereissa ja odotukset sen tulevista lipputuloista ovat korkealla.

Tulevat striimausmahdollisuudet

Bad Boys: Ride or Die julkaistiin teattereissa keskiviikkona 5. kesäkuuta 2024. Elokuvan striimausjulkaisua ei ole vielä vahvistettu, mutta se on odotettavissa Netflixissä noin kuusi kuukautta teatterijulkaisun jälkeen. Tämä tarkoittaa, että leffa voisi saapua Netflixiin joulukuussa 2024 tai jopa aikaisemmin, riippuen sen menestyksestä teattereissa.

Elokuvan voi kuitenkin ostaa tai vuokrata digitaalisesti jo noin 45 päivän kuluttua teatterijulkaisusta. Bad Boys -sarjan aiemmat leffat ovat saatavilla Hulu-palvelussa, mikä tarjoaa mahdollisuuden kerrata sarjan tapahtumat ennen uusimman osan katsomista.

Alta voit katsoa vielä leffan virallisen trailerin.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit