Peaky Blinders -sarja saa jatkoa elokuvan muodossa

Birminghamin gangsterit palaavat valkokankaalle, kun Peaky Blinders -sarja saa jatkoa elokuvan muodossa. Netflix on vahvistanut, että Cillian Murphy palaa ikoniseen Tommy Shelbyn rooliin uudessa leffassa, joka tehdään yhteistyössä BBC:n kanssa.

Birminghamin gangsterit palaavat valkokankaalle, kun Peaky Blinders -sarja saa jatkoa elokuvan muodossa. Netflix on vahvistanut, että Cillian Murphy palaa ikoniseen Tommy Shelbyn rooliin uudessa leffassa, joka tehdään yhteistyössä BBC:n kanssa.

”Itse asiassa Tommy Shelby ei ollutkaan valmis kanssani,” Murphy kertoi Netflixille. ”On erittäin palkitsevaa tehdä jälleen yhteistyötä Steven Knightin ja Tom Harperin kanssa Peaky Blindersin elokuvaversion parissa. Tämä on omistettu faneille.”

Fanien odotus palkitaan

Leffan tuotanto alkaa myöhemmin tänä vuonna, ja se jatkaa palkitun kuusikautisen gangsterisaagan tarinaa. Peaky Blinders sijoittuu 1919-1934 vuosien Birminghamiin, ja se seurasi Shelbyn perheen nousua ja laskua maailmassa, jota ravistelivat merkittävät sosiaaliset, taloudelliset ja poliittiset muutokset.

Harper, joka ohjasi sarjan ensimmäisen kauden jaksoja vuonna 2013, palaa ohjaajan rooliin Knightin käsikirjoituksen pohjalta. ”Kun ohjasin Peaky Blindersia yli kymmenen vuotta sitten, emme tienneet, mitä sarjasta tulisi, mutta tiesimme, että näyttelijöiden ja käsikirjoituksen yhdistelmässä oli jotain räjähtävää,” Harper sanoi. ”Peaky on aina ollut tarina perheestä – ja siksi onkin uskomattoman jännittävää päästä jälleen työskentelemään Steven ja Cillianin kanssa tuodaksemme elokuvan maailmanlaajuisen yleisön eteen Netflixissä.”

Räjähtävä paluu ruutuun

Peaky Blindersin vaikutus on säilynyt sarjan päättymisen jälkeen vuonna 2022: sen tarkka lähestymistapa miesten muotiin synnytti muotivillityksen, ja monet näyttelijät ovat saaneet inspiraatiota sarjasta. ”Katsoin Peaky Blindersia, laitoin päähäni Peaky Blinders -tyylisen hatun, tein Tommy Shelbyn imitaation ja ajattelin, että haluan olla näyttelijä,” kertoi One Day -sarjasta tutuksi tullut Leo Woodall Netflixille.

Viimeksi Tommy Shelby nähtiin ratsastamassa valkoisella hevosella 6. kauden viimeisessä jaksossa, valmiina aloittamaan uuden elämän. Mitä uusi leffa tuo tullessaan hänelle? Juoni on vielä hyvin salainen, mutta Knight vihjasi, että asiat tulevat räjähtämään – ja sitä Shelbyt eivät tee koskaan pienesti. ”Olen todella innoissani, että tämä elokuva on toteutumassa,” Knight sanoi. ”Se tulee olemaan räjähtävä luku Peaky Blindersin tarinassa. Ei rajoituksia. Peaky Blinders täyttä häkää sodassa.”

Murphyn menestys jatkuu

Murphy, joka nousi kuuluisuuteen taistelemalla zombeja vastaan 28 Days Later -elokuvassa ja gangsteripäällikkö Shelbynä Peaky Blindersissa, voitti viime vuonna Oscar-palkinnon roolistaan Oppenheimer-elokuvassa. Voitto teki hänestä ensimmäisen irlantilaisen, joka on voittanut parhaan miespääosan Oscar-palkinnon. Cillian Murphy tullaan näkemään ensi vuonna myös uudelleen zombien parissa 28 Years Later -leffassa, josta uutisoimme.

Alta voit katsoa vielä Netflixin virallisen vahvistuksen asiasta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Netflix Film (@netflixfilm) jakama julkaisu

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit