Deadpool & Wolverine -elokuvan uusi traileri julkaistu: Mukana tuttu Sabertooth-hahmo

Deadpool ja Wolverine palaavat valkokankaille uudessa elokuvassa, jonka tuore traileri paljastaa yllättävän cameon Sabertooth-hahmon roolissa. Marvel-fanit voivat odottaa dynaamista toimintaa ja ainutlaatuista huumoria, kun ikoniset hahmot yhdistävät voimansa. Suomen ensi-ilta on 24. heinäkuuta, ja liput ovat jo myynnissä.

Marvelin odotettu elokuva Deadpool & Wolverine sai viikonloppuna uuden trailerin, jossa nähdään yllättävä cameo, kun Tyler Mane palaa Sabertoothin rooliin, jonka hän esitti ensimmäisen kerran vuonna 2000 julkaistussa X-Men-elokuvassa. Lisäys herättää nostalgiaa ja antaa viitteitä siitä, että elokuvassa voidaan nähdä muitakin tuttuja hahmoja Marvel-universumista.

Suupaltti palkkasoturi Deadpool tekee paluun valkokankaille yhdessä adamantiumilla vahvistetun kumppaninsa Wolverinen kanssa. Suomessa elokuvan ensi-ilta on keskiviikkona 24. heinäkuuta, jolloin suomalaiset fanit pääsevät näkemään elokuvan ennen monia muita markkinoita. Ensimmäinen näytös pidetään 24. heinäkuuta klo 00.01, ja lipunmyynti on jo käynnissä muun muassa Finnkinon ja BioRexin sivuilla.

Elokuvan taustat ja odotukset

Kuten aiemmin kerroimme, Deadpool & Wolverine -elokuva yhdistää ensimmäistä kertaa kaksi ikonista Marvel-hahmoa valkokankaalla. Elokuvan ohjauksesta vastaa Shawn Levy, ja pääosissa nähdään Ryan Reynolds ja Hugh Jackman. Muita tähtinäyttelijöitä ovat Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni ja Matthew Macfadyen.

Elokuvan juoni on pidetty visusti salassa, mutta trailerin perusteella fanit voivat odottaa dynaamista toimintaa ja ainutlaatuista huumoria, jotka ovat tunnusomaisia sekä Deadpoolille että Wolverinelle. Marvel Studios lupaa, että Deadpool & Wolverine tarjoaa katsojille ennenkokemattoman elokuvakokemuksen.

Ennakkoliput nyt saatavilla

Elokuvan ensi-ilta on ajoitettu keskelle kesää, joka on perinteisesti suurten blockbuster-elokuvien julkaisuaikaa. Marvel Studiosin elokuvat ovat tunnetusti keränneet suuria yleisömääriä, ja Deadpool & Wolverine tuskin on poikkeus. Liput elokuvan ensimmäisiin näytöksiin ovat jo myynnissä, joten kannattaa toimia nopeasti, jotta pääset kokemaan tämän elokuvan ensimmäisten joukossa.

Alta voit katsoa uusimman trailerin.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit