Deadpool & Wolverine valtaa pian leffateatterit – Marvel Studios julkaisi leffasta uuden trailerin

Marvelin kauan odotettu elokuva, Deadpool & Wolverine, saa Suomen ensi-iltansa 24. heinäkuuta.

Marvel Studios on julkaissut uuden trailerin odotetusta elokuvastaan Deadpool & Wolverine, jonka ensi-ilta Suomessa on 24. heinäkuuta 2024. Elokuva, joka esitetään yksinoikeudella elokuvateattereissa, yhdistää ensimmäistä kertaa valkokankaalla kaksi ikonista hahmoa: Deadpoolin ja Wolverinen.

Deadpool & Wolverine on ohjaaja Shawn Levyn käsialaa ja sen pääosissa loistavat Ryan Reynolds ja Hugh Jackman. Elokuvan muuhun tähtikaartiin kuuluvat Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni ja Matthew Macfadyen.

Elokuvan juoni on pidetty salaisuutena, mutta yleisö voi odottaa näkevänsä dynaamista toimintaa ja ainutlaatuista huumoria, jotka ovat tunnusomaisia sekä Deadpoolille että Wolverinelle. Marvel Studios lupaa, että Deadpool & Wolverine tarjoaa katsojille ennenkokemattoman elokuvakokemuksen.

Leffan ensi-ilta on suunniteltu keskelle kesää, mikä osuu perinteisesti suurten blockbuster-elokuvien julkaisuikkunaan. Marvel Studiosin elokuvat ovat tunnetusti keränneet suuria yleisömääriä, ja Deadpool & Wolverine tuskin on poikkeus.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit