Furiosa: A Mad Max Saga saa mustavalkoisen version

George Miller on vahvistanut, että Furiosa: A Mad Max Saga saa mustavalkoisen ”Tinted Black & Chrome” -version, joka seuraa Fury Roadin jalanjälkiä.

Mad Max -sarjan luoja George Miller on vahvistanut, että Furiosa: A Mad Max Saga -elokuvasta on tulossa mustavalkoinen versio. Uutinen innostaa varmasti ainakin Mad Max: Fury Roadin katsoneita, sillä kyseisestä leffasta julkaistu Black & Chrome Edition saavutti valtavaa suosiota.

Miller paljasti tiedon haastattelussa Josh Horowitzin kanssa Happy Sad Confused -podcastissa. ”Olemme jo tehneet sen”, Miller kertoi. ”Se on viimeinen asia, jonka tein tämän elokuvan parissa. Kutsun sitä nimellä ’Tinted Black & Chrome’.”

Mad Max: Fury Roadin Black & Chrome Edition sai aikoinaan paremman vastaanoton kuin alkuperäinen väriversio, ja monet pitivät elokuvan visuaalista ilotulitusta entistä vaikuttavampana mustavalkoisena. Miller itse on edelleen kiehtoutunut mustavalkoisesta tyylistä, vaikka hän ei täysin ymmärräkään, miksi se vetoaa häneen niin voimakkaasti.

”Yritän yhä selvittää, miksi mustavalkoisessa on jotain perusluonteisempaa”, Miller selitti. ”Se ei johdu siitä, että ne näyttäisivät vanhoilta mustavalkoisilta elokuvilta. Jos ottaisimme nyt kuvan itsestämme, se voisi olla dramaattisempi mustavalkoisena.”

Julkaisupäivä vielä hämärän peitossa

Furiosan mustavalkoisen version julkaisupäivä ei ole vielä tiedossa, mutta jos Fury Roadin Black & Chrome Editionista voidaan päätellä jotain, se saattaa ilmestyä pian alkuperäisen elokuvan jälkeen. Fury Roadin mustavalkoinen versio julkaistiin vuonna 2016, vuosi teatterilevityksen jälkeen, ja saavutti suurta suosiota.

Furiosa: A Mad Max Saga julkaistiin teattereissa perjantaina 24. toukokuuta 2024, mutta elokuvan lipputulot ovat jääneet odotuksista, vaikka kriitikot ja fanit ovat antaneet sille loistavia arvosteluja. On mahdollista, että mustavalkoinen versio voisi saada erikoisnäytöksiä IMAX-teattereissa myöhemmin tänä vuonna.

Furiosa: A Mad Max Saga sijoittuu yli vuosikymmenen ajalle ennen Mad Max: Fury Roadin tapahtumia ja kertoo, kuinka Furiosa siepattiin kotoaan Green Place of Many Mothers -paikasta. Elokuvassa nähdään, kuinka Furiosa yrittää selviytyä ja palata kotiinsa, samalla kun hän taistelee treacherous Warlord Dementusta ja Immortan Joeta vastaan.

George Millerin ohjaamassa elokuvassa näyttelevät muun muassa Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth, Tom Burke, Nathan Jones, Angus Sampson ja Quaden Bayles.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit