House of the Dragon -sarjan toinen kausi alkaa – luvassa on eeppinen sisällissota

House of the Dragon -sarjan toinen kausi alkaa kesäkuussa 2024. Odotettavissa on eeppinen sisällissota, joka tulee repimään Westerosin valtakunnan kahtia.

Odotetun toisen kauden ensi-ilta

HBO:n ja Maxin tuottama House of the Dragon -sarjan toinen kausi nähdään ruuduissa sunnuntaina 16. kesäkuuta 2024. Sarja tulee jatkamaan George R.R. Martinin Fire & Blood -kirjaan perustuvaa tarinaa Targaryenien suvun sisällissodasta, joka tapahtuu 200 vuotta ennen Game of Thronesin tapahtumia.

Toinen kausi tuo lisää draamaa ja toimintaa

Ensimmäinen kausi esitteli katsojille Targaryenien perheen dynamiikkaa ja valtasuhteita, ja toisella kaudella tarina tulee syvenenemään entisestään. Targaryenien ja Hightowerien välinen konflikti, joka tunnetaan nimellä Dance of the Dragons, tulee eskaloitumaan veriseksi sisällissodaksi. Luvassa on jännittäviä taistelukohtauksia niin maalla kuin ilmassa, kun lohikäärmeet lentävät ja taistelevat.

Traileri ja odotukset

HBO on julkaissut kolme traileria, jotka antavat esimakua tulevasta, josta päätellen luvassa on paljon draamaa ja toimintaa. Traileri näyttää Rhaenyra Targaryenin ja Alicent Hightowerin joukot valmiina taisteluun. ”Kaikkien on valittava” on kauden iskulause, joka kuvastaa sarjan synkkää ja jännittävää tunnelmaa.

Näyttelijäkaartin uudet ja vanhat kasvot

House of the Dragon -sarjan toisella kaudella nähdään monia ensimmäiseltä kaudelta tuttuja näyttelijöitä, kuten Emma D’Arcy (Prinsessa Rhaenyra Targaryen), Matt Smith (Prinssi Daemon Targaryen), Olivia Cooke (Lady Alicent Hightower) ja Rhys Ifans (Ser Otto Hightower). Lisäksi mukaan liittyy uusia kasvoja, kuten Abubakar Salim (Alyn of Hull), Gayle Rankin (Alys Rivers) ja Freddie Fox (Ser Gwayne Hightower).

Fabien Frankel ja Ewan Mitchell keskustelemassa kynttilänvalossa House of the Dragonin toisella kaudella.
Fabien Frankel ja Ewan Mitchell nähdään jälleen House of the Dragonin toisella kaudella. Kuva: Ollie Upton / HBO
Mitä kaudelta voi odottaa

Kauden aikana keskitytään syvemmin Targaryenien sisällissotaan ja eri perheiden välisiin valtasuhteisiin. Alicent Hightower vaatii valtaistuinta pojalleen Aegon II:lle, kun taas Rhaenyra Targaryen kokee olevansa oikeutettu hallitsemaan isänsä kuoleman jälkeen. Konflikti tulee johtamaan armottomaan sisällissotaan, joka tulee repimään valtakunnan kahtia. Dance of the Dragons tuo mukanaan juonittelua, valtataisteluita ja tietenkin näyttäviä taisteluita lohikäärmeiltä.

Tuotanto ja taustat

Menestyksekkään ensimmäisen kauden johdosta, toinen kausi lähte nopeasti tuotantoon. HBO:n sisältöpäällikkö Casey Bloys vahvisti, että toinen kausi koostuu kahdeksasta jaksosta. Uuden kauden kuvaukset aloitettiin huhtikuussa 2023, ja vaikka käsikirjoittajien ja näyttelijöiden lakot vaikuttivat moniin tuotantoihin, House of the Dragon jatkoi suunnitellusti.

Luvassa on jännitystä ja draamaa

House of the Dragon -sarjan toinen kausi tulee tarjoamaan syvemmän katsauksen Targaryenien valtataisteluihin luvaten olla yhtä vaikuttava ja mukaansatempaava kuin ensimmäinen kausi. Jännitystä ja draamaa ei siis varmasti tule puuttumaan, kun Westerosin tulevaisuus ratkeaa taisteluiden kautta tässä eeppisessä saagassa.

Alta voit katsoa uuden kauden trailerin. Luithan myös artikkelistamme, että Game of Thronesin spinoff-sarja Jon Snow’sta ei ole enää kehitteillä HBO:lla?

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit