Joker: Folie À Deux -leffan ensimmäinen traileri julkaistu: Joaquin Phoenix ja Lady Gaga herättävät odotuksia

Vuonna 2019 julkaistu Joker-elokuva saa vihdoin jatkoa syksyllä, kun maailmankuulut tähtinäyttelijät astuvat valkokankaalle.

Lokakuun odotetuimman jatko-osan, Todd Phillipsin ohjaaman Joker: Folie À Deux’n ensimmäinen teaser-traileri on vihdoin nähtävillä, ja se herättää kasvattaa mielenkiintoa elokuvaa kohti entisestään. Vaikka paljon on puhuttu siitä, onko tuleva elokuva musikaali vai ei, CinemaCon-tapahtumassa tiistaina Todd Phillips itse totesi, ettei pidä teosta musikaalina, vaikkakin musiikilla on siinä keskeinen rooli. Teaseri kuitenkin tarjoilee runsaasti musiikkia ja antaa viitteitä elokuvan ainutlaatuisesta tunnelmasta.

Tarinassa näemme Joaquin Phoenixin paluun Arthur Fleckin rooliin, joka jatkaa elämäänsä Arkhamin mielisairaalassa. Siellä hän kohtaa Lady Gagan esittämän Harley Quinnin, joka ei tässä versiossa ole perinteinen psykologi vaan toinen potilas – ja jonkin sortin ihailija – joka muodostaa rakkaussuhteen meidän sankarimme kanssa. Elokuvalta voi odottaa kieroutunutta romantiikkaa, lauluja, esityksiä, väkivaltaa.

Joker: Folie À Deux saapuu elokuvateattereihin perjantaina 4. lokakuuta, luvaten yleisölle unohtumattoman elokuvakokemuksen. Tämän trailerin myötä odotukset vain kasvavat, kun yleisö janoaa nähdä, kuinka Phoenix ja Gaga tuovat nämä moniulotteiset hahmot eloon valkokankaalla.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit