Angry Birds -elokuvasarjan kolmas osa tuotantoon

Rovio Entertainment, Sega ja Prime Focus Studios ovat ilmoittaneet aloittavansa The Angry Birds Movie 3 -elokuvan tuotannon. Suosittu elokuvasarja, joka on kerännyt maailmanlaajuisesti yli 500 miljoonaa dollaria, palaa jälleen Redin ja Chuckin uusien seikkailujen myötä.

Rovio Entertainment, Sega ja Prime Focus Studios ilmoittivat aloittavansa The Angry Birds Movie 3 -elokuvan tuotannon. Aiemmat kaksi osaa ovat saavuttaneet merkittävää menestystä maailmanlaajuisesti, ja uuden elokuvan odotetaan jatkavan samaa voittokulkuaan.

Tähtinäyttelijät palaavat

Jason Sudeikis ja Josh Gad palaavat jälleen Redin ja Chuckin rooleihin. Sudeikis, joka tunnetaan rooleistaan Ted Lasso -sarjassa ja SNL:ssä, sekä Gad, joka on tunnettu ääninäyttelijänä Frozen-elokuvassa, tuovat jälleen eloon nämä rakastetut hahmot. Muita roolituksia julkistetaan myöhemmin.

Kokenut tekijätiimi

Elokuvan ohjaa John Rice, joka on aiemmin työskennellyt muun muassa Beavis and Butt-Head Do The Universe -elokuvan parissa. Käsikirjoittajana toimii Thurop Van Orman, joka on ollut mukana Angry Birds 2:ssa ja Adventure Time -sarjassa. Tuotantosuunnittelusta vastaa Jeanie Chang ja hahmosuunnittelusta Francesca Natale. Animaatiosta vastaa DNEG Animation.

Kansainvälistä yhteistyötä

Rovio ja Sega tuottavat elokuvan yhdessä Namit Malhotran Prime Focus Studios -yhtiön kanssa. Mukana tuotannossa ovat myös One Cool Group, Flywheel Media ja dentsu. ”Angry Birds -brändi ei tunne rajoja, ja uusi seikkailu korostaa, kuinka pelien maailmat ja tarinat voivat saumattomasti siirtyä elokuvan maailmaan ja sen yli,” sanoi Rovion toimitusjohtaja Alexandre Pelletier-Normand.

Suuri odotus ja aikaisempi menestys

Aikaisemmat Angry Birds -elokuvat ovat tuottaneet yli 500 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti ja saavuttaneet loistavia tuloksia suoratoistopalveluissa, mikä osoittaa vahvan kysynnän kolmannelle teatteriensi-illalle. Rovion mobiilipelit ylittivät 5 miljardin latauksen rajan vuonna 2022. Segan presidentti Shuji Utsumi näkee uuden elokuvan osana yhtiön transmedia-strategiaa, joka edistää henkisen omaisuuden arvoa pelien ja monimuotoisten mediamaisemien kautta.

The Angry Birds Movie 3:n tuotanto on käynnistynyt, ja elokuvan odotetaan ilmestyvän teattereihin tulevina vuosina, tuoden jälleen kerran värikkäitä ja hauskoja seikkailuja Angry Birds -faneille ympäri maailman.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit