Cameron Diaz palaa valkokankaille 10 vuoden tauon jälkeen uudessa elokuvassa ”Back in Action”

Cameron Diaz tekee odotetun paluun elokuvamaailmaan yli kymmenen vuoden tauon jälkeen uudessa Back in Action -toimintakomediassa. Jamie Foxxin ja Cameron Diazin kolmas yhteisprojekti saa ensi-iltansa Netflixissä 15. marraskuuta 2024.

Cameron Diaz tekee odotetun paluun valkokankaille kymmenen vuoden tauon jälkeen uudessa elokuvassa Back in Action. Netflix on ilmoittanut, että leffa saa ensi-iltansa perjantaina 15. marraskuuta 2024. Diaz näyttelee filmissä yhdessä Jamie Foxxin kanssa, ja kaksikko esittää entisiä CIA-agentteja, jotka palaavat toimintaa täynnä olevaan elämäänsä, kun heidän henkilöllisyytensä paljastuu.

Paluu toiminnan pariin tähtikaartin mukana

Tulevassa elokuvassa Diaz ja Foxx esittävät Emilyä ja Mattia, jotka ovat luopuneet vakoilijan elämästään perustaakseen perheen. Heidän rauhallinen elämänsä kuitenkin suistuu raiteiltaan, kun heidän peitehenkilöllisyytensä paljastuu, ja heidät vedetään takaisin vakoilijoiden maailmaan. Back in Action -leffan ohjaa Seth Gordon, joka on tunnettu elokuvistaan kuten Horrible Bosses ja Baywatch. Käsikirjoituksen ovat kirjoittaneet Gordon ja Brendan O’Brien.

Leffassa nähdään myös vaikuttava näyttelijäkaarti, johon kuuluvat muun muassa Glenn Close, Kyle Chandler, Andrew Scott, Jamie Demetriou, McKenna Roberts ja Rylan Jackson. Diaz ja Foxx ovat aiemmin työskennelleet yhdessä elokuvissa Any Given Sunday (1999) ja Annie (2014), ja tämä on heidän kolmas yhteinen projektinsa.

Diaz palaa tauoltaan

Cameron Diaz on ollut poissa valkokankailta vuodesta 2014 lähtien, jolloin hän näytteli viimeksi elokuvassa Annie. Tauon aikana Diaz on keskittynyt perheeseensä ja muihin projekteihin, kuten kirjoittamiseen ja liiketoimintaan. Diazin pitkäaikainen ystävä ja kollega, Jamie Foxx, auttoi houkuttelemaan hänet takaisin näyttelemään tässä uudessa projektissa.

Back in Action -elokuva saa ensi-iltansa Netflixissä perjantaina 15. marraskuuta 2024. Leffan odotetaan olevan täynnä toimintaa ja huumoria, ja sen tähtikaarti ja ohjaaja lupaavat viihdyttävän katselukokemuksen. Diazin fanit ovat innoissaan nähdessään hänet jälleen valkokankaalla, ja elokuvan ensi-iltaa odotetaan innolla.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit