Fortnite ja Fallout yhdistävät voimansa uudessa Wrecked-kaudessa

Fortnite jatkaa laajenemistaan uusiin maailmoihin, kun Fallout-teema saapuu peliin uudella kaudella. Epic Games ja Bethesda ovat tuoneet ikoniset Fallout-hahmot ja -elementit Fortniteen, tarjoten pelaajille uusia post-apokalyptisia seikkailuja 24. toukokuuta alkaen.

Epic Gamesin ja Bethesdan yhteistyönä syntyy Fortniten ja Falloutin crossover, joka julkaistaan perjantaina 24. toukokuuta osana Chapter 5 Season 3: Wrecked -kautta. Yhteistyö tuo Fortniten maailmaan Falloutin ikonisia elementtejä ja hahmoja.

Epic Gamesin virallisessa Twitter-tilissä julkaistu teaser-kuva paljasti ensimmäisenä vihjeen crossoverista. Kuvassa nähdään Brotherhood of Steel -hahmo Falloutin tunnusomaisessa T-60 voimahaarniskassa, joka seisoo keskellä post-apokalyptista maisemaa.

Fortnite Chapter 5 Season 3: Wrecked -kauden teemana on ”tuho”, ja kartalle on tulossa uusi hiekkamyrsky, joka tuo mukanaan Fallout-maailmasta tuttuja paikkoja ja esineitä. Yksi suurimmista vetonauloista on Brotherhood of Steel -hahmojen lisääminen peliin. Pelaajat voivat odottaa näkevänsä voimahaarniskaan pukeutuneita hahmoja, jotka ovat saaneet inspiraationsa Fallout-sarjan suosituista elementeistä.

Fortniten ja Falloutin crossoveriin on myös huhuttu, että peliin voisi tulla uusien hahmojen lisäksi myös musiikkia Fallout-sarjasta, kuten The Ink Spotsin klassikko I Don’t Want to Set the World on Fire. Lisäksi Vault Boy -hahmon ikoninen peukkua näyttävä poseeraus saattaa myös ilmestyä pelissä jollakin tavalla.

Fallout-sarja on ollut suosittu jo vuosikymmenien ajan, mutta se on saavuttanut massiivisen suosion viime aikoina Amazonin sarjan myötä. Sarja on kerännyt uskomattomia katsojalukuja ja saanut paljon positiivista palautetta niin kriitikoilta kuin faneilta. Onneksi sarjasta on myös tulossa toinen tuotantokausi.

Fortnite on tunnettu lukuisista yhteistyöprojekteistaan eri brändien ja franchising-yritysten kanssa, ja Fallout-crossover on jatkoa tälle menestyksekkäälle strategialle. Aiemmin peliin on tuotu sisältöä muun muassa Star Wars -universumista ja poptähti Billie Eilishilta.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit