Taru sormusten herrasta -saaga saa pian jatkoa: The Hunt for Gollum vie katsojat takaisin Keski-Maahan

Warner Bros. paljastaa, että Taru sormusten herrasta -elokuvasarjan uusin lisäys, The Hunt for Gollum, tulee teattereihin vuonna 2026. Ohjaajana toimii Klonkun näyttelijänä toiminut Andy Serkis ja tuotannossa nähdään muun muassa Peter Jackson.

Warner Bros. on ilmoittanut uudesta Taru sormusten herrasta -elokuvasta The Hunt for Gollum Uusi teos keskittyy ehkäpä historian jännittävimmän hahmon ja myöskin J. R. R. Tolkienin tunnetuimman hahmon, Klonkun, tarinaan. Leffan ohjauksesta vastaa Andy Serkis, joka on myös itse näytellyt Klonkkua aiemmissa Taru sormusten herrasta -elokuvissa. Elokuvan tuotanto käynnistyy myöskin lupaavasti, sillä aiemmin elokuviin osallistuneet Peter Jackson, Fran Walsh ja Philippa Boyens palaavat tuottamaan uutta tarinaa.

Tuleva elokuva on erittäin odotettu lisäys Taru sormusten herrasta -saagaan, etenkin kun samaa nimeä kantavasta tarinasta on tehty jo fanien tekemä versio vuonna 2009. Warner Bros. on paljastanut, että leffa sijoittuu ennen tunnettua trilogiaa ja uudet juonikuviot tulevat syventämään Klonkun hahmoa ja hänen tarinaansa. Elokuvan on ennustettu saapuvan leffateattereihin vuonna 2026.

Andy Serkis, joka tunnetaan parhaiten Klonkun roolistaan sekä kyvystään eläytyä syvälle CGI-hahmojen maailmaan, ottaa ohjat käsiinsä tässä uudessa projektissa. Serkis on ilmaissut innostuksensa palata Keski-Maahan ja työskennellä jälleen yhdessä vanhojen ystäviensä kanssa. Projektin myötä Serkis ei toimi ainoastaan Klonkun näyttelijänä, vaan antaa hänelle mahdollisuuden myös ohjata uusimman teoksen. Andy Serkis muistetaan myös Apinoiden planeetta -sarjasta tutusta Caesar-hahmosta, joka ei tosin näyttele uusimmassa Kingdom of the Planet of the Apes -elokuvassa, josta uutisoimme äskettäin.

Taru sormusten herrasta -sarja perustuu Tolkienin laajalti rakastettuihin kirjoihin, ja uusi elokuva jatkaa tämän perinnön vaalimista. Alkuperäiset leffat, ohjattuna Peter Jacksonin toimesta, keräsivät suuren suosion ja palkintoja, ja tuorein lisäys pyrkii kunnioittamaan tätä perintöä. Warner Bros. on ilmaissut sitoutumisensa tuottaa laadukkaita elokuvia, jotka kunnioittavat Tolkienin alkuperäistä visiota.

Muista elokuvauutisista voit lukea Leffat-osiostamme.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Andrew Serkis (@andyserkis) jakama julkaisu

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit